Ce note au luat la bacalaureat vedetele din România! Andreea Mantea, Bianca Dragușanu și Gabriela Cristea s-au descurcat onorabil

Și pentru că tot acest subiectul zilei, multă lume se întreabă ce note au luat la bacalaureat vedetele din România și cum s-au descurcat acestea. Dacă unele celebrități se pot lăuda cu note de vis la examenul maturității, alții l-au picat cu brio. Așadar, printre cei aflați la polul opus se numără Adelina Pestrițu și Iuliana Luciu, care în primă fază au picat.

Luni, 27 iunie a fost o zi plină de emoții atât pentru părinți, cât și absolvenți și pentru profesori, deoarece s-au pentru afișat după BAC 2022. Dincolo de toate acestea, nu vom și asupra unora dintre vedetele autohtone, care au susținut și ele examenul maturității în urmă cu ceva timp.

Ce note au luat la bacalaureat vedetele din România
Unele dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV au dezvăluit ce note au luat la examenul de bacalaureat. Dintre acestea, le vom aminti în cele ce urmează pe Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea și Gabriela Cristea. Iată așadar cum s-au descurcat la examenul maturității cele trei vedete.

Bianca Drăgușanu, spre exemplu, a trecutul maturității cu o notă foarte mare și le-a cunoscut prietenilor virtuali acest lucru, după ce s-a zvonit că nu s-a descurcat prea bine. Fosta prezentatoare TV a terminat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002, atunci când a și susținut examenul.

Bianca Drăguşanu a stabilită la Limba şi Literatura Română (oral) nota 9, la Limba şi Literatura Română (scris) nota 9, la Engleză a companiei nota 8,50, la Matematică a luat nota 7,20, la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat. nota 10, iar la Educație Fizică – nota 10. Astfel, media cu care a luat examenul maturității a fost 8,95.

Cât despre Andreea Mantea, aceasta s-a descurcat, la rândul său, foarte bine la probele de Bacalaureat. Andreea Mantea a susținut examenele de Bacalaureat la grupul Școlar Sf. Pantelimon din București, în anul 2005. Prezentătoarea TV a luat 8,50 la Română scrisă, 5,50 la Română oral, 8 la Engleză, 7,85 la Geografie, 5,70 la Sociologie și 9,60 la Educație fizică. Media generală a fost de 7,40.

Gabriela Cristea a dat Bacalaureatul la Liceul de Coregrafie nr. 1 din București, în anul 1993. A obținut nota 8 la Română scrisă, nota 9 la Română oral, 8 la Franceză, 10 la Istorie, 9 la Geografie și tot nota 9 la Dans. Media generală a fost de 8,85.

Vedete aflate la polul opus
Și dacă unele dintre vedete s-au descurcat onorabiul, au fost și altele care au dat greș din prima, care notează destul de mici. Dintre acestea o amintim pe Adelina Pestrițu, care s-a făcut de rușine. E adevărat, susținea ea, a „încurcat” subiectele, confundând romanul Ion (scris de Liviu Rebreanu) cu Moromeții (scris de Marin Preda). Rezultatul la Bacalaureat? 3,60 la Limba Română, scris. Într-un final însă, a reușit să termine și să ia Bacalaureatul.

Nici Iuliana Luciu n-a luat Bacalaureatul din prima. Fosta asistentă TV de la „Acces Direct” a reușit și ea o contraperformanță, la Baclaureat. Mai exact, tot limba română i-a pus mari probleme, rezultatul fiind, rușinos, mai ales după contestație, obținând nota 3.30. Într-un final totuși, Iuliana Luciu a reușit să ia Bacalaureatul cu o medie rezonabilă – 7,45.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *