Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei: „Nu ne plângem”

Distribuie pe

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei. Fosta profesoară de română și fiica ei locuiesc într-un apartament cu două camere, iar condițiile nu sunt dintre cele mai bune. Cu toate acestea, mama, acum în vârstă de 83 de ani, și fiica ei adolescentă, care în curând împlinește 17 ani, nu se plâng.

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei. Fosta profesoară de română care a devenit mamă la 66 de ani a ținut, la vremea respectivă, prima pagină a tuturor publicațiilor din România și nu numai. Interesul față de povestea femeii celei mai în vârstă care a devenit mamă era uriaș. Iată însă că, odată cu trecerea timpului, oamenii au uitat de ele și de povestea lor emoție…

Cum arată casa în care locuiesc Adriana Iliescu și fiica ei
Adriana Iliescu și fiica ei locuiesc în vechiul apartament din Drumul Taberei al fostei profesoare de română, apartament în care nu s-au schimbat prea multe odată cu trecerea timpului. Imaginile cu locuința celor două, au apărut la RTV, au fost surprinse în anul 2018, doar decor era și în 2005, atunci când s-a născut Eliza și televiziunile au filmat la ele acasă. Adriana Iliescu și fiica ei nu trăiesc în cele mai bune condiții, iar asta se poate observa cu ușurință din imaginile surprinse. Una dintre camere, zugrăvită într-o nuanță de bleu pal, are mobilă foarte veche, ferestrele sunt tot cele de pe timpuri, iar pe niște scaune sunt niște ghivece cu flori. Singurul care face notă discordantă este pianul, pe care sunt așezate sau multe fotografii, vază de flori și cărți. De asemenea, în casă există o bibliotecă și multe icoane.

Adriana Iliescu a povestit că nu a investit în menajarea casei, deoarece banii i-a folosit pentru educația fiicei sale.

Ce pensie sunt Adriana Iliescu
Cei care au văzut cum arată casa în care locuiesc. Tânăra, care pe 16 ianuarie va împlini 17 ani, este însă o elevă eminentă, după terminarea liceului dorește să facă două facultăți, iar apoi să îmbrățișeze aceeași profesie ca mama sa. Adriana Iliescu face mari eforturi pentru a-i asigura fii sale toate cele necesare și a-i da o educație pe măsură. Iar asta deoarece fosta profesoară de română are venituri extrem de modeste.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm!

Nu ne plângem, alti pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grija pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluză, o fustiță, ce trebuie oricărui copil”, mărturisea Adriana Iliescu, în trecut.

După recenta majorare din septembrie, pensia Adrianei Iliescu ar mai fi crescut cu circa 300 de lei. La acest venit se adaugă și bursa de merit a Elizei, în valoare de 250-300 de lei.

Ce se va întâmpla cu Eliza după moartea mamei sale
Orice părinte face gri pentru viitorul copilului său, însă Adriana Iliescu s-a gândit, cu siguranță de la bun început la ce va întâmpla cu Eliza după moartea sa, dat fiind că ea este acum o mamă octogenară cu o fiică adolescentă. Cu toate că are o vârstă înaintată, fosta profesoară este totuși optimistă și mărturisește că abia așteaptă să-și vadă fiica pe propriile picioare. Asta nu înseamnă însă că nu s-a asigurat din timp că Eliza nu va rămâne singură pe lume și lipsește de posibilități materiale.

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ține să-mi văd copila bine. Iar dacă totuși ceva se întâmplă, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grijă doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro și care este și nasul fetiței”, a declarat Adriana Iliescu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *