Mama lui Robert Glință îl face praf pe Eduard Novak: „Mă dezic de ei! Acest ministru obscur nu merită decât ocolit”

Irina Angelica Glință, mama înotătorului Robert Glință (25 de ani), l-a criticat în termeni duri pe ministrul Eduard Novak.

Robert Glință a avut două clasări meritorii la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, locul 5 în proba de 50 de metri spate și locul 8 în proba de 100 de metri spate.

Beatrice Mercado, președintele asociației Junior Sport, consideră că ministrul Eduard Novak a avut un comportament nedemn duminică, în momentul revenirii lui David Popovici și Robert Glință în România. Beatrice a remarcat că Novak nu i-a rostit niciodată numele lui Glință și a publicat o scrisoare deschisă pe contul de Facebook.

Irina Angelica Glință a avut o replică dură la postarea respectivă.
Mama lui Robert Glință, critici la adresa lui Eduard Novak
„La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă! Ei nu sunt România și poporul român!

Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări. Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej”, a comentat Irina Angelica Glință.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *