A murit Peter Imre, nasul Nicoletei Luciu! Cine este, de fapt, Marina, sotia excentricului afacerist

Distribuie pe

Doliu in Romania! S-a stins din viata Peter Imre, cunoscut afacerist roman si fost director genera Adevarul Holding. Omul de afaceri a murit vineri, 1 iulie 2022, la varsta de 60 de ani dupa o lunga suferinta.
Peter Imre, a murit la vârsta de 60 de ani, într-o clinică din Bucureşti. Peter Imre și-a început cariera în 1985, la compania Hertz Rent-A-Car Budapesta, apoi din 1988 până în 1993 a lucrat pentru Phillip Morris, în funcție de consultant de marketing

A urmat o durată de cinci ani în care a deţinut funcţiile de conducere la Kraft Jacobs Suchard, filialele din România şi Austria.
Peter Imre a devenit în 1998 directorul Corporate Phillips Morris România și Bulgaria, funcție pe care a ocupat-o până în 2009. Omul de afaceri a fost numit director general la Adevărul Holding în 2010.

Imre era căsătorită cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.
Milionar rafinat și excentric, dar un afacerist abil, Peter Imre a fost prezent ani buni pe scena mondenă a Capitalei. Pasionat de mașini luxoase, Peter Imre s-a făcut remarcat și ca un sofisticat critic culinar.

Viața să fie privată ca cundea și o serie de drame. La 19 ani a fost diagnosticat cu cancer și fata pe care o iubea rămăsese gravidă. „A devenit mama copilului meu înainte să nu ne căsătorim. Tocmai fusesem diagnosticat cu o boală incurabilă, cancer, și mi-a spus că nu pot să am copii. Și chiar atunci femeia aceasta mi-a spus că voi fi tată! Dumnezeu știe ce face și trebuie lăsat să facă ceea ce trebuie.

Sigur că, de atunci, medicina a evoluat, boală nu a mai fost ceea ce părea să fie, dar atunci, părinții mei au rugat-o pe Lacrima să lase copilul, cu atât mai mult cu cât eu aveam doar 19 ani și-mi se. spunea că voi muri în câțiva ani”, a povestit Peter Imre publicației Tango.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.