Anca Țurcașiu, la un pas de moarte. „Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima…”

Distribuie pe

E o femeie puternică, care a trecut prin multe în viață, dar Dumnezeu a iubit-o și a scos-o din toate problemele. Ce nu s-a știut despre Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu a fost binecuvântată încă de când a venit pe lume, iar povestea ei de viață este cu adevărat tulburătoare.

Anca Țurcașiu, la un pas de moarte. „Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima…”
Într-un interviu sincer pentru Viva, Anca Țurcașiu a fost dezvăluiri tulburătoare despre viața sa. Frumoasa cântăreață a povestit că a venit pe lume, prematur, la Maternitatea Giulești din Capitală, iar la naștere a cântărit doar 1,9 kilograme. Situația era critică cu viața fetiței, așa încât i-ar fi spus mamei sale că fiica ei nu a putut supraviețui și nu au altă soluție decât o salveze pe ea. Dumnezeu însă a avut cu totul alte planuri, iar la scurt timp inima Ancăi a început să bată.

Având o placentă previa, mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea. Întâmplător, trântindu-mă prin cine știe ce loc, mi-a pornit inima. Adică a fost o șansă fantastică. Cred în Dumnezeu și cred că eu sunt aici cumva așa… simt că am menirea de a împrăștia ceva, de a lăsa ceva în urma mea.

„Bunica îmi croșeta căciulițe, pentru că nu se găseau atât de mici, pe forma capului meu”
Atunci, mama a stat cu mine în spital câteva luni de zile și erau inundațiile din mai 1970, se revărsa Dâmbovița pe aici și îi era teamă că va alerga cu incubatorul la subraț. Bunica mea îmi croșeta căciulițe, fiindcă nu erau pe piață căciulițe atât de mici, pentru forma capului meu.”, a declarat Anca Țurcașiu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *