„Nesimțita De Maică-Mea Îmi Zice Că Nu Are Cheie De La Casa Mea, Casa Mea Muncită Și Cumpărată De Mine…

Distribuie pe

Florin Vasilică și mama sa sunt implicați într-un scandal de proporții.
De curând, interpretul de muzică populară chiar a făcut o serie de declarații șocante la adresa celei care i-a dat viață.

În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis de la ce a pornit întreaga discuție și de ceea ce dorește, de fapt, de la familie.

În urmă cu doar câteva zile, Florin Vasilică a avut o reacție totală neașteptată. Mai exact, a jignit-o foarte tare pe mama sa, așa cum niciun copil nu ar trebui să facă. Totuși, se pare că la mijloc ar fi vorba de o ceartă mai veche.

În cadrul unui interviu, interpretul de muzică populară a de la ce a pornit întreg scandalul, dar și ce a spus dorește de la cea care care i-a dat viață.

Florin Vasilică spunea, în urmă cu câteva zile, că a fost extrem de deranjat de fapt că mama sa i-a cerut cheia de la locuința lui. Ulterior, artistul a jignit-o foarte tare pe cea care i-a dat viață.

Deci, nesimțită de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … ​​Idioato, nu există lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!’, a fost mesajul postat de Florin Vasilică, în urmă cu câteva zile.

Ei bine, interpretul de muzică populară a decis să spună acum adevărul despre ceea ce se întâmplă între el și mama sa. Mai exact, Florin susține că are niște traume pe care nu le poate șterge nimeni. Nu concepe ideea să îi fie cerută cheia de la locuința sa, mai ales că el nu o are pe cea de la casa părinților săi.

‘Sunt niște lucruri din trecut care și-au lăsat o amprentă foarte puternică asupra sufletului meu. Am încercat să le depășesc, dar traumele respective nu le poate șterge nimeni și nimic. Sunt om, am trăirile și răbufnirile mele, așa cum sunt dreptul toată lumea. M-am simțit lovit în momentul în care s-a pus problema cheii casei mele, eu nu am cheia de la casa părinților mei. Eu am stat foarte mulți ani în chirie, ne-am chinuit foarte mult’, a spus Florin Vasilică.
Însă, spre surprinderea tuturor, artistul a mai adăugat că sentimentele față de mama sa nu cele din mesajul transmis pe pagina de socializare. Recunoaște, însă, că a avut un moment de răbufnire, la fel ca toți oamenii.

‘Nu știu să le spun, nu știu cauza (n.r. care sunt probleme cu mama lui). Eu am avut acea postare, care nu-mi aparține în totalitate, e vorba de persoana care se ocupa de pagina mea de artist. Dar eu îmi asum acea postare, să arunce lumea cu noroi. Nu are de ce să-mi pară rău, nu am de ce să-mi cer scuze.

Mamaștie care sunt sentimentele mele față de ea. Nu, în niciun caz (n.r. sentimentele față de mama sa nu sunt cele din mesajul de pe Facebook). Nu mergem atât de departe. Sunt un om ca toți oamenii și puteți avea un moment de răbufnire, nu am avut multe reacții acide la acel mesaj. Toate lucrurile suntranjate’, a mai adăugat artistul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *