Dani Otil a spus in direct: ”Am fost la un pas de divort aseara”

Distribuie pe

Dani Otil si Gabriela Prisacariu formeaza un cuplu fericit si au impreuna un baietel.  Prezentatorul TV a dezvaluit in direct ca a avut o discutie aprinsa cu sotia lui, dupa ce au urmarit un serial.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu, discutie aprinsa

Prezentatorul Tv a marturisit in emisiunea difuzata dimineata ca a avut o discutie mai aprinsa cu sotia lui, Gabriele, dupa ce au urmarit un serial, iar Dani sustine ca a fost destul de sincer atunci cand sotia lui l-a intrebat ce ar face daca ar disparea timp de cinci ani.

Am fost la un pas de divort aseara, gandire de femeie. M-am pus cu sotia in pat, ca asa e duminica si ne-am uitat la serial. Serialul pleaca de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi daca un avion ar decola astazi si ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineinteles, dupa cinci ani de zile unii erau casatoriti cu altii, cat sa stai?

Atat mi-a trebuit sa deschid subiectul. Am intrebat-o si eu pe sotie daca s-ar casatori cu altul daca as disparea si daca da, peste cat timp. Si ea a zis: ”Fireste nu, Dani, toata viata as ramane agatata”, iar cand m-a intrebat ea, eu i-am spus adevarul (…). Nu mai raspundeti la intrebari capcana in pat cu sotia.”, a declarat Dani Otil la Neatza cu Razvan si Dani.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *