Dana Săvuică A Dezvăluit Ce Bărbați Celebri I-Au Făcut Avansuri: „Cătălin Botezatu, Becali Și…”

Distribuie pe

Dana Săvuică a dezvăluit ce bărbați i-au făcut avansuri în trecut, fără a specifica, însă, dacă s-a lăsat cucerită sau nu de respectivii domni.

Printre cei care au fost vrăjiți de frumusețea Danei Săvuică s-au numărat Cătălin Botezatu și Giovanni Becali, însă probabil lista este mai lungă, având în vedere că Dana este prima femeie din România care a pozat în Playboy.

Dana Săvuică este prima celebritate din România care a pozat în Playboy, astfel că nu este de mirare faptul că vedete precum Cătălin Botezatu sau Giovanni Becali au fost atrase de ea. La 52 de ani, Dana Săvuică arată și acum excelent, iar dovadă sunt fotografiile îndrăznețe din vacanțele exotice, pe care le postează pe rețelele de socizalizare.

„Încerc să mănânc sănătos, adică să nu mănânc dulce, să nu mănânc paste. Eu știu teoretic ce trebuie să fac, mai puțin practic, dar mă străduiesc. Încerc să mănânc puțin și des, să nu mănânc după ora 7 seara.

Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria, 2-3 furculițe, 2-3 lingurițe. Un doctor mi-a spus că, de multe ori, ai senzația de foame, dar de fapt este senzația de sete.

Și dacă bei apă, atunci nu mai ai senzația de foame. Nu am știut chestia asta, așa că trebuie să beau din ce în ce mai multă apă’, a dezvăluit Dana Săvuică pentru viva.ro. 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.