Andreea Marin, Despre Alimentul Care A Ajutat-O Să Slăbească 7 Kilograme: „Sunt Foarte Determinată!”

Vedeta a făcut noi mărturisiri despre secretul siluetei perefcte. Ce aliment consumă Andreea Marin pentru a-și menține greutatea ideală?

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. La cei 47 de ani, frumoasa prezentatoare TV se poate mândri cu silueta sa, căci a slăbit considerabil, iar acum reprezintă un adevărat model pentru doamnele și domnișoarele de la noi.
Într-un interviu acordat recent, Zâna Surprizelor a dezvăluit secretul siluetei perfecte, menționând un anume aliment care a ajutat-o de-a lungul timpului să-și mențină greutatea ideală.

Pâinea, un produs care nu lipsește de pe mesele noastre, a fost înlocuită de către Andreea Marin cu brânză. Ea spune că mănâncă foarte des caș și că nu și-ar dori să renunțe niciodată la el, asta pentru că o ajută

foarte mult.

„Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun ține loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor”, a mărturisit vedeta pentru spectacola.ro.
Pe lângă pâine, vedeta spune că a renunțat și la dulciuri. După aceste schimbări, Andreea Marin a slăbit nu mai puțin de șapte kilograme, însă nu vrea să se oprească aici.

„Nu există nu se poate! M-am lăsat de dulciuri acum o lună şi jumătate şi am pierdut șapte kilograme. Şi să ştii că, dacă ţi s-ar spune într-o zi, de către un medic – Doamne fereşte, nu ne dorim asta – că ai o problemă de sănătate şi că rezultatul va fi bun doar dacă te laşi de dulciuri, imediat ai putea.

Deci nu există nu se poate, există nu am destulă voinţă să fac asta. E o mare diferenţă”, a continuat ea.

Andreea Marin: „Nu mi s-a mai părut greu”

Andreea Marin a reușit să ajungă la această formă după ce a consultat un medic nutriționist și nu recomandă nimănui să înceapă diete fără să primească mai întâi de toate sfaturile unui profesionist.

„La mine, mintea e defectă. Eu, când îmi pun în minte ceva, de a doua zi sau chiar din momentul ăla nu amân lucrurile, schimb totul. Sunt foarte hotărâtă. Cred că asta mă ajută în viaţă, sunt foarte determinată atunci când mă convinge necesitatea unui fapt. (…)

Eu am urmat o dietă cu ajutorul unui medic nutriţionist – nu indic nimănui să facă lucrurile de capul lui, după reţete din reviste, din ziare, din vecini, pentru că asta nu e o treabă sănătoasă – şi mi-a venit uimitor de uşor, pentru că doctorul mi-a dat exact ce mi se potriveşte mie şi, culmea, nu mi s-a mai părut greu. Şi am pierdut 7 kilograme! Acum, la începutul anului ăsta. Şi continui, nu mă las”, a spus vedeta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *