Cătălin Botezatu, primele declarații despre femeia alături de care a fost surprins la Monaco: „E o adevărată doamnă”

Distribuie pe

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a oferit primele declarații despre femeia alături de care a fost surprină la Monaco. Celebrul designer s-a disrtat pe cinste la evenimentul unde au participat chiar și prințese, mai ales pentru că a fost organizat pentru Prințul Albert de Monaco

Cătălin Botezatu, primele declarații despre femeia alături de care a fost surprins la Monaco

În exclusivitate pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a dezvăluit că femeia misterioasă alături de care a fost surprins este Constance, o bună prietenă, nu o iubită, așa cum se gândeau fanii când au văzut imaginile. Cu atât mai mult, celebrul designer nu are decât cuvinte de laudă la adresa acesteia, căreia îi spune „Contesa mea”.

„M-am simțit ca de obicei bine! Spun asta, deoarece am mai fost la un astfel de bal, cu un an în urmă, organizat de aceași doamnă. Este vorba despre o celebritate în domeniu, Delia Grace Noble. (…) Este vorba despre Constance, o bună prietenă de-ale mele, cum îi spun eu „Contesa mea”, este o adevărată doamnă, o adevărată celebritate”, a mărturisit Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit celebrul designer

Cătălin Botezatu a mărturisit despre Constance, frumoasa lui prietenă, că este o adevărată personalitate, care deține o foarte mare putere din toate punctele de vedete. Deși abia acum s-a aflat, celebrul designer are o relație de prietenie cu femeia respectivă de aproape doi ani.

„A fost și este o adevărată personalitate, cu foarte multă putere din toate punctele de vedere. Este extrem de elevată, extrem de distinsă, pe care o cunosc de aproape doi ani, dar nu am făcut un can-can din asta”, a adăugat celebrul designer.

Deși fanii se gândeau că, în cele din urmă, cineva a reușit să-i cucerească inima, Cătălin Botezatu a făcut lumină în acest caz.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.