Micuța Ginei Pistol o moștenește în totalitate pe vedetă. Imagini senzaționale cu Josephine. A făcut spectacol

Distribuie pe

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol a fost fotografiată de blondă în exercițiul funcțiunii. Ce-i place cel mai mult lui Josephine.

Micuța Ginei Pistol o moștenește în totalitate pe vedetă. Imagini senzaționale cu Josephine. A făcut spectacol
Gina Pistol e o gospodină desăvârșită iar fetița ei o moștenește din toate punctele de vedere. Recent, vedeta a postat câteva fotografii cu cea mică care a luat mopul și s-a apucat să curețe gazonul. Dar asta nu e tot, pentru că ulterior a pus mânuța pe o cârpă și a început să curețe mașinuța în care se plimbă

Fotografiile sunt pur și simplu senzaționale, iar tăticul Smiley n-a putut să reziste și a făcut și un comentariu: „Se vede că-i fata lui mama. Este pusă mai tot timpul pe curățenie. Astăzi a terminat de șters gazonul cu mopul”.

Smiley este cel mai fericit bărbat
Niciodată nu s-a gândit Smiley că experiența de a fi tătic îl va schimba atât de mult, dar artistul e în culmea fericirii. El s-a implicat foarte mult în creșterea fetiței și nu s-a dat în lături nici când s-a pus problema să schimbe scutecele. În ultima perioadă însă toată lumea îl întreabă dacă se gândește să-i facă lui Josephine și un frățior.

Ce-i drept, artistul n-ar spune nu, pentru că priește meseria de tătic. „N-aș putea să spun. Asta e întrebarea frecventă, aparent pe care mi-o pun și eu mie: Când îi facem un frățior lui Josephine? N-aș putea să răspund la asta, șefa de proiect este aici, care așa…”, a declarat Smiley în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cu ceva timp în urmă cântărețul a mărturisit că au găsit și o bonă cu care se înțeleg foarte bine și care vine în timpul zilei. Și dacă e nevoie și părinții sunt plecați la filmări, au un ajutor prețios în mama Ginei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *