Ce note a luat fiica lui Mihai Gâdea la Bacalaureat. Fiica prezentatorului a luat o decizie radicală, după asta

Distribuie pe

Mihai Gâdea, de la Antena 3, răsuflă ușurat, căci fiica lui a trecut cu brio peste examenul maturității, iar acum se pregătește să plece la studii, în străinătate:”Sunt un tată fericit!”, ne-a spus celebrul prezentator tv, pentru impact.ro.

Dar și Mihai Gâdea, directorul general al postului Antena 3 și realizator al emisiunii „Sinteza zilei”, a scăpat de emoții.

„Sunt un tată foarte fericit și-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar și fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil la vieții sale”, ne-a spus el, pentru impact.ro.
El a adăugat că fiica sa, Karina Maisha, a fost deja acceptată la o Universitate importantă din Olanda, unde se va pregăti în creative-business.

Pe de altă parte, Karina este pasionată și de domeniul artistic, atât cel muzical, cât și cel legat de fotografie. Karina Maisha Gâdea are o voce minunată și a devenit deja cunoscută pe Youtube, cu videoclipurile postate. Ea a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 2014, cu piesa „Voi aștepta”, foarte apreciată momentul lansării.

Și celebra Nadine a susținut bacalaureatul și se declară mândră de notele obținute.

Nadine susține că emoțiile au fost foarte mari, la examene: „M-au extenuat emoțiile. Acum am emoţii şi cu facultatea. Poate d-aia toate astea se fac până la 20 de ani, când sunt nervii mai tari”, a declarat ea, pentru impact.ro

Nadine a 9,70 la română, 7 la geografie și 10 la Sociologie. „Am avut subiecte uşoare şi frumoase. Preferatul meu a fost cel legat de modul în care s-a schimbat în ultima vreme statutul femeii în societate, afectând prin asta și rolul ei în familie.

De aici, și conflictele dintre femeie și bărbat/soț, care nu s-a adaptat încă la noul ei status și nici la rolurile noi pe care realitatea pare să le fi impus vieții de familie”, a mai adăugat ea.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *