Medicul care a vindecat peste 31.000 pacienți doar stând de vorbă cu ei: “Dacă înţelegi cauza bolii, corpul se vindecă singur”

Distribuie pe

Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienți doar stând de vorbă cu ei. Nu făcea nimic magic în afara faptului că le explica logic și rațional despre strânsa
legătură dintre starea mentală și boala. El susține că fiecare om s-a îmbolnăvit din cauza unui program mental distructiv, născut în urma unui ȘOC emoțional. El a numit acest șoc după numele fiului său: Dyrk Hamer Syndrome sau DHS (sindromul Dirk Hamer).

Dr. Hamer era în anii 70 Cercetător și Șef al Clinicii de Oncologie din Munchen, unde trata cancerul folosind, la fel ca ceilalți doctori, tratamentele clasice de tratarea cancerului, care se dovedeau a fi mai mult sau mai puțin eficiente.

Însă cursul vieții doctorului Hamer avea să se schimbe radical, în luna decembrie a anului 1978, când a primit teribila veste că fiul său DIRK, de doar 19 ani, a fost împușcat mortal. Mai mult decât atât, la câteva luni de la eveniment a murit soția lui. Aceste șocuri l-au rănit la un nivel profund, și, ca și cum n-ar fi destul, peste câteva luni s-a îmbolnăvit de CANCER la TESTICULE.

Ajunsese un doctor care trata pacienții de cancer, iar în paralel trebuie să se trateze pe el însuși de cancer. Era speriat de rata mare de insucces a tratamentelor clasice, pe care ar fi trebuit să le urmeze și el, însă nu mai avea încredere în ele. Deși pare descurajator, acest context urma să-l ajute le Dr. Hamer să revoluționeze lumea medicală.

Din moment ce nu fusese niciodată grav bolnav, a suspectat imediat că dezvoltarea cancerului său poate avea legătură directă cu tragica pierdere a fiului său.

Moartea lui Dirk și propria sa experiență cu cancerul l-au făcut pe Dr.

Hamer să investigheze istoricul pacienților săi de cancer. A aflat foarte curând că, la fel ca el, toți au trecut prin experiențe extrem de stresante, înainte ca boala să se instaleze și să se dezvolte.

Observarea conexiunii dintre minte și organism nu a fost surprinzătoare. Numeroase studii arătaseră deja că atât cancerul cât și alte boli sunt foarte des precedate de un eveniment traumatizant.

Există o LEGĂTURĂ dintre diferitele zone ale creierului și anumite organe

Dar Dr. Hamer a dus cercetările sale cu un pas mai departe. Urmărind ipoteza că toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a analizat tomografiile pacienților săi și le-a comparat cu istoricul lor medical.

Dr. Hamer a descoperit că orice boală, nu numai cancerul. Este controlată de o zonă din creier ce îi corespunde în mod specific și este legată, în mod particular, de un eveniment traumatizant perfect identificabil.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *