Andreea Marin și-a făcut un adevărat rai la ea acasă. Nicio vedetă din România nu are așa ceva. FOTO

Unul din hobby-urile mai puțin cunoscute ale Andreei Marin e grădinăritul. Vedeta petrece ore bune cu mâinile în pământ, iar rezultatele se văd.

Andreea Marin trăiește Sta „în buricul târgului”, în cartierul Tei din București, unde ocupă o casă minunată, cu o grădină și mai și. Încă din primăvară, vedeta surprizelor le-a arătat fanilor ei ce minuni se petrec în grăpdina sa, iar acum vedem și rezulatele: transformarea e spectaculoasă, nu numai în privința a cee ace se vede, ci și în farfurie.

Andreea Marin se răsfață deja cu roadele pământului muncit de ea, și le arată fanilor cum prepare salată de roșii plantate de ea, parfumate cu frunze de busuioc. „Grădina cu miresme. Parfumată, rodnică, o iubim și ne dăruiește, o îngrijim și ne hrănește. Nimic mai plăcut decât să cobor dimineața cu tălpile goale prin iarba umedă și să culeg legumele înmiresmate și mirodeniile pentru masă”, dezvăluie cunoscuta vedetă de televiziune.

O ghrădină a miresmelor la picioarele Andreei Marin
Vedeta locuiește într-o casă unde și-a unit grădina cu o alta, din vecini, așa că spațiul e mai mare și mai frumos și mai verde. După Paști, vedeta surprizelor le-a făcut cea mai mare surpriză fanilor ei, arătând ce schimbări a reușit în grădina casei sale. „Cel mai frumos dar, când mă întorc din Moldova mea dragă, este să vin cu răsaduri.

Florile erau plantate în Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice & Visibility ( unită cu grădina casei vecine, cea în care locuiesc, a devenit mult mai încăpătoare și generoasă acum), am mai adus câteva flori acum și de pe meleagurile natale, însă și răsadurile care vor aduce bunătăți în bucătăria noastră vor rodi în scurt timp: roșii românești gustoase de mai multe tipuri, castraveți, vinete, ardei grași, ardei capia și cei iuți, salată verde, busuioc, cimbru și alte plante aromatice.

Abia aștept să gătesc sănătos, gustos și parfumat din grădina noastră viu colorată! Bună dimineața, prețuiește viața!”, a dezvăluit Andreea Marin pe contul ei de Instagram.

Ritualul de dimineață în Grădina miresmelor
Andreea Marin are o vorbă: „Bună dimineața, prețuiește viața!”. Și se ghidează, ad-literam, după aceasta. „Când zilele sunt pline de agitație (…) am mare nevoie să-mi regăsesc echilibrul și calmul, eu nefiind cel mai bun exemplu în acest sens. Și îmi trag seva din colțul meu de natură, Grădina cu Miresme de la Creative Hub Voice&Visibility.

Casa de locuit e alături, așa că doar pășesc în zori cu tălpile goale în iarbă și așa îmi încep ziua, printre pomii mei fructiferi, plantele care ne hrănesc, florile pe care le iubesc. Mă încarcă și îmi dăruiesc pace aceste minuni, știu, unii nici nu le observă, par, pur și simplu, firești, ca și cum ni se cuvin, dar nu e deloc astfel”, mărturisește Andreea Marin.

Raiul din curtea Andreei Marin
Vedeta explică câtă grijă are ea de natură, de colțișorul său de rai pe care și l-a

amenajat acasă. „Fiecare colț de natură din grădina mea e muncit, îngrijit cu dragoste, crescut cu răbdare în timp. Fiecare fir de iarbă. Ca să culegem astăzi legume gustoase, crescute natural, fără ajutorul chimicalelor, ca să ne bucurăm de caise, mere, rodii, cireșe, vișine, lămâi, mandarine, măsline, fructe de pădure sau plante aromatice, am investit iubire, efort, ani de căutări și răbdare, în fiecare colțișor din acest mic rai.

Am învățat, am greșit, am luat-o de la capăt, din nou și din nou. Am ajuns să înțelegem, să ascultăm natura, să o respectăm. Acum, ea are grijă de noi, la rândul său, ne liniștește, ne ocrotește, ne hrănește sănătos, ne aduce cu picioarele pe pământ. Mulțumim cu recunoștință zi de zi!”, a mai dezvăluit „zâna surprizelor”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *