Pepe, în culmea fericirii. Cum l-au surprins fetele de ziua lui! Video

Distribuie pe

Simpaticul cântăreț Pepe își serbează ziua de naștere de Sfântul Ilie, iar iubita sa alături de micuț și fete i-au făcut o surpriză extraordinară.

După două căsnicii ratate, Pepe și-a găsit fericirea în brațele frumoasei Yasmine, care i-a dăruit un copil, frumos ca un înger.

Pepe, în culmea fericirii. Cum l-au surprins fetele de ziua lui
Cu câteva ore în urmă, Pepe s-a bucurat ca un copil când a primit primele felicitări de la iubita sa, Yasmine, Rosa și Maria, fetele lui pe care le adoră. Acestea i-au pregătit un tort și i-au cântat La mulți ani, iar tăticul a fost vizibil emoționat. De când au devenit părinți, Pepe și Yasmine sunt tot mai prezenți pe rețelele de socializare, spre marea bucurie a fanilor care vor să afle tot mai multe detalii despre viața vedetei lor preferate.

Yasmine, mesaj de dragoste
La rândul ei, Yasmine a postat pe contul de socializare o fotografie cu artistul, unde a lăsat și un mesaj care arată cât de îndrăgostită e de cântăreț: „La mulți ani, sufletul meu”. Cei doi parteneri se vede că se înțeleg extraordinar de bine, iar artistul face tot ce-i stă putință să-și facă iubita fericită. Așa cum se întâmplă în fiecare an, contul de socializare al vedetei s-a umplut cu felicitări de la prieteni și fani.

Nu vrea un botez cu fast
Pentru că vrea să-și țină familia cât mai departe de ochii curioșilor, Pepe a spus că-și dorește ca evenimentul de botez să fie unul cât mai discret, unde să participe familia și cei mai apropiați prieteni. ”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea.

Încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars. Simpaticul bebeluș, Pepe Jr. a venit pe lume pe data de 7 iunie la o clinică privată din București. La naștere, micuțul a primit nota 10.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *