Augustin Viziru, portret de familie. Cum arată Oana, mama fiicei sale și femeia care l-a cumințit

Distribuie pe

Augustin Viziru a petrecut Paștele în familie și a imortalizat momentele speciale trăite alături de fiica Maria și iubita Oana Leondraliu.

În una dintre imaginile postate de Oana, iubita lui Augustin Viziru, micuța Maria se dă în leagăn, sub atenta supraveghere a părinților grijulii.

Actorul o ține strâns pe copilă, care privește atentă spre obiectivul camerei de fotografiat. Foarte aproape de cei doi se află și Oana Leondraliu, care poartă un tricou alb și are părul prins.

Augustin este topit după fetița sa cu care postează foarte des imagini pe rețelele de socializare. De la nașterea copilei, actorul a părut foarte implicat în creșterea ei..

“Sunt un partener greoi, cu multe pretenții. Când eu am o părere, parcă a mea e cea mai bună. Am început să mai lucrez la treaba asta, sunt mulțumit de ceea ce sunt. Nu am plecat capul în fața nimănui. Da, dar ar trebui să devin și mai romantic, pentru că am neglijat acest aspect, după ce a venit pe lume fetița mea. Gelos nu sunt.

Am început să cedez mai mult eu în ultima vreme la certuri, pentru că iubita mea e tare pe poziție. Asta mi-a plăcut la ea, e principială, știe ce vrea de la viață. Eu nu am știut că atunci când îți iei fetița în brațe, ca bărbat, îți scade testosteronul cu 60%. Mă atrage atitudinea la o femeie. Nici eu nu am fost ușă de biserică, lumea își dă cu părerea”, spus Augustin Viziru despre iubita sa.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *