Așa arată Nicoleta Luciu acum, la 41 de ani, fără strop de machiaj. A făcut publică aceeași fotografie și cu filtre. Imaginile au stârnit un val de reacții! Mulți au zis că s-a retras din lumea mondenă pentru a-și crește copiii, vedeta a spus adevăratul motiv pentru care nu mai apare la tv: „îmi pare rău de fetele astea de acum…”

Nicoleta Luciu, în vârstă de 41 de ani, era, cu ani în urmă, o prezență constantă pe micile ecrane. Însă, de câțiva ani, aceasta a ieșit din lumina reflectoarele și apare foarte rar la TV.

Vedeta a explicat care este motivul pentru care este absent de pe micile ecrane. Aceasta a mărturisit că a primit oferte de a reveni în televiziune, însă niciuna nu a fost pe placul ei. ”Nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni”, a declarat ea.

”Sunt prea bătrână să mai apar la televizor”

Nicoleta Luciu a spus că nu s-ar vedea la emisiuni gen Asia Express, pentru că ar însemna să lipsească prea mult de acasă.

”Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat.

Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să nu se urce la cap. Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să faci ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…

Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fete astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc”, a completat vedeta, mamă a patru copii.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *