Câți BANI au strâns Smiley și Gina Pistol din urma botezului micuței Josephine

Distribuie pe

De câteva luni de zile Smiley și Gina Pistol trăiesc ce mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi au devenit părinți, iar micuța Josephine le-a adus numai bucurie. Recent, aceștia au urmat tradiția și au botezat-o pe fetița lor. Evenimentul a fost unul discret, la care au participat invitați de seamă.

Duminică, Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Evenimentul a fost organizat în mare secret, departe de ochii curioșilor. Cei doi părinți și-au dorit să aibă alături doar persoanele apropiate, așa că totul a fost extrem de discret. Petrecerea a avut loc într-un cadru special, iar la eveniment au participat mai multe nume din showbiz precum: Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Jo și Juno, Jean Gavril, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian și mulți alții.

Cei prezenți la eveniment au primit câteva instrucțiuni clare. Se pare că Smiley și Gina au insistat să se renunțe la obiceiul cu banii în plic, iar invitații au avut voie doar să aducă o mică atenție pentru sărbătorită și nimic mai mult. Așadar, nu putem să vorbim despre banii pe care Smiley și Gina i-au strâns la botez, micuța Josephine fiind singura beneficiară a numeroase cadouri.

Se pare că rolul de părinți îi prinde de minune pe Smiley și Gina Pistol. Micuța Josephine este cât se poate de cuminte și nu le dă prea multe bătăi de cap. Așadar, aceștia ar putea lua în considerare apariția celui de-al doilea copul.

„Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley la o emisiune tv.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *