Alex Leonte, Fostul Iubit A Lui Theo Rose, A Rupt Tacerea! Nepotul Lui Nea Marin A Dezvaluit Motivul Pentru Care S-A Despartit De Cantareata

Distribuie pe

In ultimele zile, presa din Romania despre cea mai noua telenovela din showbiz. Theo Rose s-a despartit de Alex Leonte dupa o relatie de lunga durata si s-a cuplat cu regizorul din serialul Clanul, Anghel Damian. Nepotul lui Nea Marin a vorbit pentru prima data despre despartirea de artist.

Relația dintre Theo Rose și Alex Leonte a durat patru ani, timp în care cei mai mulți s-ar fi așteptat să urmeze o căsătorie. Însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Acum, cei doi nu mai formează un cuplu.

Theo Rose a confirmat în speculațiile din presă, chiar pe pagina să personală de Instagram. Aceasta a povestit că ea și fostul iubit, Alex Leonte s-au despărțit de comun acord, fără a avea parte de divergențe sau scandal.

Frumoasa cântăreață a povestit că-și dorea foarte mult ca ea să facă acest anunț, public, urmăritorilor săi în momentul în care se poate simțea pregătită, dar că nu minți, odată ce adevărul a ieșit la iveală!

Anghel Damian, actor celebru, dar și regizor al serialului „Clanul”, cel în care va apărea și Theo Rose, a reușit să-i fure inima!

Cei doi au fost surprinși în ipostaze în timp după o petrecere la care au participat împreună, pupându-se cu patos, în mijlocul străzii.

Alex Leonte a fost întotdeauna reținut și rezervat! Cu toate acestea, la puțin timp după ce secretul a fost dezvăluit de către presa mondenă, tânărul a decis să-și șteargă toate pozele pe care le avea alături de fosta iubită de rețelele sociale și să confirme astfel toată povestea!

„Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje. Doresc însă să clarifice câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.
În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie să luați măsuri și asta am făcut.
În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că această singură declarație pe care o să-ți facă față legată de acest subiect.

Nu vreau să-mi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, a transmis Alex Leonte pe InstaStories.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *