Dieta-minune cu care Mihaela Rădulescu se menține în formă! Ce mănâncă vedeta la 52 de ani: „Nu e chiar așa simplu”

Mihaela Radulescu are 52 de ani si un aspect de invidia->

Mihaela Rădulescu arată demențial la cei 52 de ani ai săi, iar ca să le ajute și pe fanele ei să se mențină la fel de bine ca ea, vedeta a mărturisit cum se îngrijește, ce face și ce mănăncâ pentru a avea un trup și un. ten de invidiat.

Mihaela Rădulescu a împlinit recent 52 de ani, însă pentru ea, vârsta este doar un număr. Cine se uită la frumoasa vedetă, nici nu-i-ar da această vârstă, însă totul se datorează disciplinei și ambiției pe care șatena o are. Vedeta tv a vorbit despre ritualurile sale de furmusețe și despre cum reușește să aibă o condiție fizică impecabilă, chiar și după 50 de ani.

Mihaela Rădulescu, secretele unui trup de invidiat la 52 de ani
Deși s-ar crede că diva de la Monaco se întreține cu tratamente scumpe și creme costisitoare, ei bine Mihaela Rădulescu, deși a recunoscut că a apelat și la medicul estetician, preferă să folosească remedii naturale și beneficii pentru sănătate.

Eu sunt mare fan aloe vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de aloe vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador aloe vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a declarat Mihaela pentru viva.ro.

În ceea ce este alimentația, Mihaela Rădulescu recunoaște că nu ține o dietă anume, ci doar are grijă la ce alimente consumă, dar mai ales în această cantitate. Diva a povestit ce nu consumă niciodată și care sunt obiceiurile pe care le respectă cu strictețe pentru a se menține mereu în parametri optimi.
„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucruri astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât acest caz. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a mai văzut-o.

Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu recunoaște că nu îi mai este la fel de ușor să se ocupe de ea, așa cum o făcea la 20 de ani, mai ales că muncește foarte mult și uneori timpul este limitat. Cu toate acestea, prezentatoarea îndemană fanele să urmeze exemplul și să aibă grijă de ele încă mai au timp, asta dacă dorește să aibă un tonus fresh.

„Când treci de 50 de ani nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de ținut. Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care dorm noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea. Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac”, a mai completat șatena.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *