Saveta Bogdan a ajuns de urgență la medic! Artista are probleme de sănătate: „Nu îmi permit să plătesc, am pensia mică”

Saveta Bogdan este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară se bucură de mare succes în plan profesional și a devenit o artistă foarte iubită. Ajunsă la 76 de ani, problemele nu au ocolit-o, mai ales cele financiare.

Saveta Bogdan are 76 de ani și a fost nevoită să meargă la un control cu doar câteva zile înainte să plece pe litoral, acolo unde va lua parte la câteva filmări.

Saveta Bogdan a ajuns pe mâna medicilor. De ce afecțiune suferă artista
Saveta Bogdan spune că a fost norocoasă că a primit un bilet de trimitere de la medicul de familie pentru că altfel nu și-ar fi permis să efectueze investigațiile de specialitate.

„Mă pregătesc să fac un RMN. Cu biletul de familie de la medic am scutit 700 de lei. Atât m-ar fi costat, dar eu am pensie mică și nu îmi permiteam să dau atâta pe RMN.

M-a durut foarte tare, zilele acestea, în zona cefei. M-a consultat un medic și a spus că am spondiloză”, a declarat artista pentru FANATIK.

Solista urmează să plece pe litoral pentru trei zile, unde aceasta va participa la niște filmări. Chiar dacă merge pe malul mării, artista spune că nu și-a închiriat o cameră de hotel, ci a rugat o prietenă să o găzduiască.

Saveta Bogdan are probleme cu banii
Saveta Bogdan este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din țara noastră. Se numără printre cele mai vechi cântărețe, care are un succes formidabil chiar și acum, la 76 de ani. Este foarte activă și plină de viață, iar pensionarea nu a făcut-o să se retragă din carieră.

După o viață întreagă de muncă, cântăreața încasează o sumă extrem de mică de la stat, care abia îi ajunge să își plătească facturile. Interpreta mărturisește că cei 1200 de lei pe care îi primește lunar nu o ajută prea mult, ci trebuie să muncească, să meargă la evenimente și să facă sacrificii ca să poată acoperi toate cheltuielile.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc, că mai iau încă jumătate din valoarea ei, de la UCIMR, și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Taverna Covaci în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat Saveta Bogdan.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *