Momente de tensiune pentru familia lui Alexandru Cumpănașu. Soția lui a fost transportată de urgență la spital: „Abia putea vorbi”

Distribuie pe

Simona Cumpănașu a avut nevoie de intervenție medicilor, după ce a făcut rău. A fost transportată la spital cu ambulanța.

Se pare că ghinioanele se țin ca scaiul de familie lui Alexandru Cumpănașu. După ce la începutul acestui luni a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident rutier în care a fost implicat, iată că de date aceasta.

problemele s-au abătut asupra soției sale, Simona. A fost nevoie de intervenție unui echipaj de medici de pe ambulanță.

Alexandru Cumpănașu, primele declarații după ce soția lui a ajuns la spital cu ambulanța? „I s-a făcut rău, a leșinat”
Chiar el este cel care a făcut public faptul că Simona Cumpănașu a avut nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

După ce au ajuns la fața locului, aceștia au decis să o transportă de urgență la spital. Se pare că soției lui Alexandru Cumpănașu i s-a făcut rău dintr-o dată, iar după ce a acuzat sau durere de cap, a leșinat și abia mai putea să vorbească după ce s-a trezit. Pe contul său personal de Facebook, unchiul Alexandrei Măceșanu a aplaudat intervenția angajaților SMUR, care au venit prompt după apelul său la 112.

„Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rau, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit. Este îngerul meu. O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu a fost victima unui accident rutier în urmă cu mai bine de săptămână

La începutul lunii, fostul politician a fost implicat într-un accident provocat de un cetățean egiptean. Totul a avut loc în zona Arcul de Triumf unde se pare că autorul incidentului nu s-a asigurat înainte de a face o manevră și a intrat din plin în autoturismul lui Alexandru Cumpănașu. Acesta a ajuns de urgență la spital și a povestit totul cu lux de amănunte.

„ Încă nu-mi revin și nu pot înțelege sau imagina cum a putut un individ în sensul giratoriu de la Arcul de Triumf (unul dintre cele mai mari din țară) să intre FRONTAL în noi. Adică la un unghi de aprox. 90 de grade‼️ (…) Violența loviturii și unghiul aproape drept în care ne-a lovit mi se pare halucinant. Înțeleg că este cetățean egiptean. Să fie sănătos.

Eu am scăpat într-un final de la urgențe și intru în recuperarea cu probleme la coloană și genunchiul stâng, în urma accidentului (…) ) Dar în timp ce eu eram în salvarea SMURD cu tensiune 17 cu 12 (dovedit de echipajul SMURD) și după un preinfarct, pe ăsta (nu pot să îl numesc altfel) nu îl afectase deloc acțiunea lui”, a povestit la acel moment Alexandru. Cumpănașu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *