Cum se simt cei care au examinat-o? O fetiță evaluată cu retard mintal, nota 10 la Evaluarea Națională!

Cum se simt cei care au examinat-o? O fetiță evaluată cu retard mintal, nota 10 la Evaluarea Națională!

Denisei Aeloaiei, o fetiță din satul vasluian Stănilești a reușit să obțină media la 10 la Evaluarea Națională, asta după ce, în urmă cu mai mulți ani, a fost respinsă de la grădiniță pe motiv că suferă de retard mental, relatează vremeanoua.ro.
Denisa Valentina Aeloaiei, supranumită de presa locală ”minunea de la Stănilești”, este unul dintre cei șapte elevi din județul Vaslui care au obtinut media 10 la Evaluarea Natională.

Rezultatul Denisei este cu atât mai valoros cu cât povestea sa este de-a dreptul uluitoare!

Fetiței i-a fost inițial refuzată înscrierea la grădiniță, pentru că, la acea vârstă, încă nu vorbea, fiind considerată o persoană cu retard mental.
Timpul nu a făcut altceva decât să demonstreze imbecilitatea evaluatorilor, a căror opinie, dacă ar fi fost luată în seamă de părinți i-ar fi distrus viitorul acestui copil.

A fost nevoie de o persoană cu suflet și minte, o educatoare, vecină de-a familiei, care a simțit potentialul copilului, a impulsionat-o și i-a îndrumat primii pași spre performanțã.

Educatoarea susține că, de fapt, Denisa a suferit de sindromul lui Lucian Blaga: tăcerea – un prim semn al genialității, știut fiind cum marele filozof a ținut să vorbească în fata mamei sale de-abia în jurul vârstei de patru ani.

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *