Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la sanatate. Nu are rost! Sunt bani furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare!

Magda Vasiliu: Nu mai cotizați la sănătate. Nu are rost! Sunt bani furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare !!

Aflată în Italia, unde băiețelul său se află sub tratament, fosta prezentatoare de televiziune Magda Vasiliu are contact cu alți români plecați la rândul lor în căutarea unei soluții a problemelor de sănătate.
În multe ocazii, relatările Magdei Vasiliu, făcute pe pagina sa de Facebook, au darul de a ne oferi o perspectivă reală asupra implicării statului român în ajutorul pacienților pe care nu i-a putut îngriji în țară. O perspectivă sumbră, revoltătoare, uneori de-a dreptul distopică, din care reies numeroase tare de logică, de legislație, de umanitate…

„L am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca si mine e la tratament cu fetita lui la acelasi spital, Bambino Gesu.

Intors in Romania, imbecilii de la sanatate ii recomanda sa si caute sponsori sau sa apeleze la fundatii/asociatii daca mai are nevoie de bani pt tratamentul copilului!!!
Cum isi permit??? Cat isi mai permit??? Bai, cotizezi 10 ani si nu vor sa ti deconteze 2300 de euro, in schimb, statul italian suporta un transplant de maduva de 150.000 de euro dupa doar 4 (!) luni de cotizatie la sanatate!

In ce tara traim??? Cat tupeu sa ai tu, stat roman, sa ti permiti sa i spui unui om sa si caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti sa oferi nimic! Nimic!

E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer… sunt boli.rare pentru care Romania nu are de oferit nimic! Rusine!! Sfatul meu: nu mai cotizati la sanatate! N are rost! Sunt bani pierduti, furati de un stat care in fiecare secunda isi calca cetatenii in picioare in timp ce le zambeste parsiv… Auzi! Sa ti cauti sponsori ca sa ti faci bine copilul!!! Unde dracu s a mai pomenit asa ceva???”, a scris Magda Vasiliu Stoian.

Dorim cu aceasta ocazie sa atragem atenția in legătură cu ceea ce a spus MAGDA:  NU statul roman este de vina , de vina sunt cei CARE SUNT LA GUVERNARE SAU AU FOST LA GUVERNARE mai exact la frâiele PUTERII !! Aceștia trebuie sa plătească amarnic si ei si familiile lor !

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

DISTRIBUIE MAI DEPARTE !!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *