Florin Zamfirescu a RABUFNIT: „Pe noi ne mai salveaza doar un asteroid”

Distribuie pe

Florin Zamfirescu a rabufnit intr-un interviu acordat de curand. Celebrul actor, acum pensionar, a transmis un mesaj disperat:

„Serios ma ingrijoreaza modul in care este zguduit si bagat in spaime, aproape de boala, poporul roman. Toate televiziunile fac o propaganda speciala, parca de a zgudui din temelii linistea poporului.

Adica anunturile apocaliptice de dimineata pana seara, folosindu-se niste teme importante. Razboiul din Ucraina, COVID sau alte boli care vad ca apar, suntem deja amenintati: veti fi inchisi in case din nou, vine o foamete peste masura. Toate astea sunt reale. Dar sa spui omului de dimineata pana seara ca picatura chinezeasca vedeti ca va paste, vedeti ca nu veti avea caldura in case, vedeti ca nu veti avea ce manca, vedeti ca nu stiu, domne’, asta e deliberat, pentru ca poporul asta este dus in stare de disperare.

Eu am inceput sa fac psoriazis de la anunturi si am inceput totodata sa ma apar facand niste terapii. Exista niste bube, niste coji, niste intepaturi si eu am aflat ca sunt de la spaime, de la stres. Si eu sunt un om care nu prea mai am motive de stres, ca sunt pensionar si mi-am propus sa devin spectator.

(…) Asta ar insemna ca in zadar toti anii astia treizeci, ca ne-am intors de unde am plecat si ca toate sperantele au fost minciuni. Toate schimbarile au fost manevre ale unor forte, nu supra-pamantene, pamantene, dar care conduc si care dirijeaza si ne sperie. Oamenii au inceput sa se imbolnaveasca de nervi”, a declarat Zamfirescu intr-un interviu petru Antena 3.

„(…) Ceausescu a gresit ca a bumbacit poporul roman pana cand l-au omorat pe Ceausescu si lumea s-a imprastiat ca potarnichile, nepasandu-i ca distruge ceea ce acea lume a construit. Uitati-va pe listele celor care au disparut din industria noastra. Nu mai vorbim de pamanturi vandute, nu vorbim de subsoluri vandute, nu vorbim de faptul ca avem datorii.

Cand se fura totul, cand se distruge totul, Serviciile noastre unde erau? Serviciile noastre sunt foarte prezente, le simti cand calci pe bec. Dar Serviciile (n.r. – unde sunt) cand tara a fost vanduta, decimata, vanduta la bucata?”, a mai spus Zamfirescu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *