„Omule minunat, de ce ai plecat dintre noi?” George, un asistent medical din Focşani, găsit mort în casă la doar 45 de ani. Bărbatul abia îşi aniversase ziua de naştere

Distribuie pe

Abia împlinise 45 de ani şi prietenii începuseră să îl sune ca să îl felicite. Însă, brusc, nimeni nu a mai răspuns de la celălalt capăt. Îngrijoraţi, prietenii au dat alarma. Dar pentru Georgică a fost prea târziu. Inima lui s-a oprit pentru totdeauna.

Marţi, asistentul medical a fost găsit fără viaţă în apartamentul său din Focşani. Deocamdată, cauza morţii a rămas necunoscută. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

A murit de ziua lui
Potrivit Jurnal de Vrancea, bărbatul era divorțat și era extrem de apreciat în meseria sa. Vreme de mulți ani de zile a lucrat la computerul tomograf din Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Focșani. Avea o pregătire profesională ireproșabilă

și era apreciat pentru munca sa de toți colegii din cadrul unității medicale. În ultima perioadă asistentul medical și-a desfășurat activitatea în Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Focșani. Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru colegii și prietenii săi.

„O inima bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă a o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere… Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, este mesajul transmis de OAMGMAMR Filiala Vrancea. „Dumnezeu să te ierte George!Ai fost și vei rămâne în sufletul meu toată viața un om minunat cu suflet mare!”.

„Nu pot sa cred!!!! De ce???Dumnezeu sa l odihneasca ! Un coleg minunat!!”, „Doamne ferește! Nu pot sa cred… Ai fost un om deosebit.. Dumnezeu sa te ierte!’, „Un coleg extraordinar care tot timpul era cu zâmbetul pe buze. Va rămâne în amintirea tuturor. Dzeu sa te odihneasca in pace George“, „Plinge cerul , pamantul si pietrele ! Omule minunat de ce ai plecat dintre noi ? Lacrimi și durere în sufletele noastre”, „Încă nu-mi vine cred! Dumnezeu sa te odihneasca in pace prieten drag! Condoleanțe familii!”, sunt doar câteva din mesajele transmise.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *