A început nunta lui George Simion cu aleasa inimii sale. Ce obiceiuri rare de nuntă respectă cei doi miri

A venit ziua cea mare pentru George Simion, politicianul AUR care se căsătorește cu aleasa inimii sale. Este nuntă mare în România, mai ales că George Simion a avut grijă să invite pe toți românii care doresc să-i fie alături cu această ocazie specială. Nu mai puțin de 10.000 de oameni sunt așteptați să-i fie alături politicianului.

Ce obiceiuri se respectă la nunta lui George Simion
A început ziua lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Într-un videoclip postat de către politician pe Facebook, mirii au prezentat cele mai vechi obiceiuri de nuntă. Nu mai puțin de 10.000 de invitați sunt așteptați la nunta lui George Simion, astăzi.

Cununia religioasă va fi oficiată la ora 12.00, într-o bisericuță de lemn. Pentru această zi, mirele George Simion a pregătit mari surprize. Invitații de la nunta politicianului cu Ilinca Munteanu vor avea parte de plimbări cu balonul cu aer cald, contra-cost, demonstrație de echitație și plimbări cu calul și teatru de păpuși pentru copii, iar corturile vor avea tematică folclorică și sunt amenajate de meseriași din mai multe zone ale țării.

Artiștii care vor cânta la nunta politicianului sunt Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieșii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudașcu, Adrian Naidin, dar și trupa Phoenix.

Potrivit Antena 3, până la acest moment, pentru organizarea nunții, politicianul a cheltuit 12.000 de euro, dintre care doar 7.000 de lei au costat legumele cumpărate de la producătorii români.

Sumele de bani ar proveni, de fapt, din cadourile primite de la nași, dar și din donații.

Cine este Ilinca Munteanu, soția lui George Simion
Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și este o tânără discretă, spre deosebire de alesul inimii ei, politicianul AUR. Ilinca a absolvit cursurile Facultății de Drept și nu este deloc atrasă de zona politică.

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public, cei care ne vor binele sunt așteptați la nuntă pe 27 august. Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă”, spunea George Simion despre iubita lui.

A început nunta lui George Simion cu aleasa inimii sale. Ce obiceiuri rare de nuntă respectă cei doi miri
Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu are loc într-un resort din localitatea Oveșelu, din județul Vâlcea. Mireasa va purta o rochie specială cu inserții tradiționale, dar adaptate pentru o rochie stil sirenă.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *