Carmen Tănase a luat o decizie radicală. Fanii artistei au rămas surprinși

Carmen Tănase a luat o decizie radicală cu care și-a surprins fanii. Actrița trece printr-o perioadă plină de schimbări și a decis să se mute din București. Artista locuiește în Capitală de la vârstă de 18 ani.

Carmen are emoții uriașe din cauza faptului că va urca din nou pe scenă după o perioadă lungă de pauză.

Carmen Tănase a luat o decizie radicală. Se mută din București după 18 ani

Carmen Tănase și-a surprins fanii după ce a luat decizia de a se muta din Capitală. Actrița se declară nerăbdătoare să urce pe scenă după o pauză destul de lungă cauzată de noul coronavirus.

”Am nişte emoţii groaznice, paralizante aş putea spune. Nu am mai jucat de dinainte de acest lockdown mascat. Câteva luni, nu ştiu.

De fapt, am mai jucat acest spectacol pe care îl jucăm mâine, „Totul se transformă”, în care este vorba despre situaţia pe care o traversăm noi acum şi culmea, mai are şi momente comice. Am dat premiera la Focşani, pentru că acolo, rata de infectare era scăzută.

Este un spectacol cu compania privată Cortina AG, a lui Gabi Popescu. La Odeon o să joc pe 12 şi 13 iunie, aşa ceva.”

Carmen Tănase se apucă de agricultură

Odată cu decizia de a se muta din București, actrița a spus că se va apuca de agricultură.

”Mă duc într-un loc foarte frumos, va fi o noutate pentru mine şi cred că nu o să mă satur multă vreme să stau acolo. Am luat o decizie radicală şi sunt foarte încântată de decizia pe care am luat-o.

Cred că e partea cea mai bună din această pandemie. M-a determinat să fac acest pas. Mi-ar face bine să nu mai văd asfalt, beton, gri, gropi, praf, mizerie şi să mă duc într-un loc unde sunt flori, rapiţă, că văd că e la modă.

Eu am un lan de rapiţă, dincolo de gardul meu. Aer curat, lume normală, relaxată, drăguţă, frumos. Mă duc să văd frunze, copaci, să ascut păsărele, şi nu sirene, şi aşa mai departe. Da, mă apuc de agricultură, pentru folosinţă a noastră, în familie. E visul meu. De multă vreme îmi doresc să am şi eu un mic solar. O să plantez roşii, catraveţi, ardei. Voi face naveta la Bucureşti”, a dezvăluit Carmen Tănase la o emisiuniune de televiziune.

Actrița Carmen Tănase a vorbit, încă o dată, despre coronavirus

Carmen Tănase explică faptul că apariția virusului este „un plan bine pus la punct”, în care cei mici sunt ținta, pentru că ei își vor forma personalitatea într-un mod total diferit decât au făcut-o alte generații”.

„Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă.

Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută.

Și atunci refuză să-mi fie teamă, dar mă gândesc cu îngrijorare la copii pentru că am realizat că ei sunt ținta acestei lumi noi – ni se tot spune că trebuie să ne obișnuim cu viața această nouă pe care o s-o trăim. Ce înseamnă viața asta nouă?”, spunea artista.

De curând, Carmen Tănase a luat decizia radicală de a se muta din București pentru a se apuca de agricultură.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *