Rețeta MINUNE! Scapă de tuse într-o singură noapte

Remediile casnice pentru tuse – mai bune decât drogurile. Mulți oameni se luptă cu tuse și răceli în lunile reci.

Un pahar de lapte cu ceapă poate fi întotdeauna mult mai eficient decât medicamentele de la farmacie – mai ales când vine vorba de debutul bolii.

Acest medicament natural pentru tuse îndepărtează mucusul și iritația – dacă îl preparați în prima etapă a bolii, nu veți oferi bolii șansa de a se dezvolta și tusea va dispărea rapid.

Beneficiile acestei rețete vechi. Laptele și ceapa își datorează puterea și efectul rapid combinației de ingrediente utile.

Ceapa joacă un rol major: substanțele volatile pe care le conțin au un puternic efect antiviral și sunt cel mai bun ajutor pentru un sistem imunitar slăbit.

Laptele este cunoscu calmează, ameliorează inflamația și durerea. La rețetă se adaugă și miere și unt. tusea uscată.

Băutura caldă a acestor două componente relaxează bronhiile, calmează, ameliorează inflamația și durerea. La rețetă se adaugă și miere și unt.

Există mai multe moduri de a prepara medicamentul pentru tuse al acestei bunici.

Fiecare dintre ele este concepută pentru diferite complicații – este important să luați medicamentul cât mai curând posibil. Lapte de ceapă pentru tuse uscată:

1 litru de lapte;
1 ceapă;

2 linguri miere;

2 linguri un vârf de bicarbonat de sodiu;

Mod de preparare: Curățați o ceapă și tăiați-o în 4 bucăți. Se fierbe în lapte timp de 5 minute cu unt și bicarbonat de sodiu.

Apoi lăsați laptele să se răcească ușor și adăugați mierea. Se bea în porții mici pe tot parcursul zilei, se încălzește.
Lapte cu ceapă pentru accese severe de tuse
250 ml. lapte;
1 ceapa mare;
un vârf de salvie;

Mod de preparare: Se fierbe ceapa in lapte cu salvie pana se inmoaie si se macina totul intr-un

blender. Amestecul rezultat trebuie băut în doze mici în timpul zilei, dar dacă tusea este neplăcută chiar și noaptea – beți jumătate din cantitate la culcare

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *