Nosfe, cântăreț și fondator al trupei Șatra B.E.N.Z a murit. Seara trecută era pe scenă

Distribuie pe

Nosfe, cântăreț și fondator al trupei Șatra B.E.N.Z a murit, iar anunțul tragic a fost făcut de către colegii de trupă, pe rețelele sociale, cu puțin timp în urmă. Iată detaliile!

Nosfe, cântăreț și fondator al trupei Șatra B.E.N.Z a murit

Rapperul Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan, avea doar 37 de ani și este cel care a fondat trupa celebră Șatra B.E.N.Z. Membrii trupei din care Nosfe făcea parte au anunțat pe Instagram decesul acestuia:

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru @nosfezilla a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!

Acum câteva luni, în vară, Nosfe posta un mesaj legat de moarte pe pagina lui de Instagram, lucru care a dat de gândit multor fani de-ai lui.

Seara trecută, Nosfe era pe scenă

Nosfe era pe scenă chiar seara trecută, unde făcea un show incendiar alături de ceilalți membrii ai trupei Șatra B.E.N.Z. Artistul a suferit un infarct, noaptea trecută, după un concert susţinut în Bucureşti, la Romaero.

Poliția Ilfov a transmis un comunicat în urma morții celebrului rapper:

,,La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 3:26, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul acesteia a căzut în imobilul de domiciliu, din Balotești, și nu mai reacționează. Imediat, polițiștii orașului Otopeni s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea activităților din competență, unde au identificat persoana în cauză, respectiv un bărbat în vârstă de 37 de ani. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului respectiv. S-a relaționat cu medicul legist, care s-a deplasat la fața locului, iar după examinarea medico legală externă, trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea necropsiei. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, anunță surse judiciare, potrivit stiripesurse.ro.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *