A Înșelat-O Salman Khan Pe Iulia Vântur? Ce Spune Actorul Despre Asta

După mai bine de un an de zile de la zvonurile potrivit cărora Salman Khan a înșelat-o pe Iulia Vântur, actorul face lumina în acest caz.

Presa mondenă din Delhi a răspândit o veste potrivit căreia starul indian ar fi însurat cu o femeie pe nume Noor și cu care ar avea doi copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani.

Avocatul Vibhor Anand a postat în urmă cu un an, pe contul său de Twitter un mesaj în care spune că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai.

A înșelat-o Salman Khan pe Iulia Vântur?

Actorul a fost invitat de curând în cadrul unei emisiuni TV și a fost nevoit să răspundă unui set de întrebări puse de fani pe rețelele de socializare. În aceasta situație, Salman Khan a infirmat zvonurile privind o posibilă familie.

”Oamenii știu foarte bine că asta este o prostie. Nu știu de ce acei oameni de pe internet au postat asta. Și nu știu despre cine e vorba. Frate, toată lumea știe.

Nu sunt căsătorit. Nu am o soție. Locuiesc într-un apartament din India, unde am stat în ultimii 9 ani. Nu voi răspunde acestei persoane. Toată India știe unde locuiesc“, a spus Salman Khan, potrivit zeenews.india.

De ce și-a prelungit Iulia Vântur șederea în România?
În ultimele luni de zile s-a tot zvonit faptul că Iulia Vântur și Salam Khan și-ar spune adio. Aceste lucruri au fost alimentate și de faptul că Iulia are o perioadă bună de timp de când se află în România.

Motivele sunt însă cu totul și cu totul altele. Frumoasa blondina și-a prelungit șederea în țara noastră deoarece trebuie să obțină o nouă viză de lucru pentru următorii 4-5 ani, iar procesul este destul de greoi.

În aceeași situație a mai fost și în anul 2016, atunci când a stat în România aproximativ trei luni.

Iulia Vântur se pregătește să devină mămică?

Aflată în România de câteva zile bune, Iulia Vântur a acceptat să răspundă unor întrebări mai mult sau mai puțin incomode. Ea a vorbit despre lucrurile care îi lipsesc atunci când se află în India, despre relația pe care o are cu iubitul ei, despre conceperea unui copil, dar și despre cariera care se află în plină ascensiune.

Recent, frumoasa româncă a bătut un record cu 125 de milioane de vizualizări pe YouTube, cântând hit-ul indian “Seeti Maar”, fiind parte din coloana sonoră a filmului “Radhe” în distribuția căruia este și Salman Khan.

“Toată experiența mea muzicală în India a fost o surpriză plăcută, a fost mâna destinului, nu am niciun dubiu. Așa a fost și cu piesa «Seeti maar», și cu piesa «Zoom zoom», amândouă de pe coalana sonoră a filmului «Radhe».

Sunt recunoscătoare că oamenii din India m-au acceptat, că anumiți oameni din industrie au crezut în mine, în vocea mea, au văzut pontențial și mi-au oferit oportunitatea de a mă bucura de un dar atât de frumos: muzica.”

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *