Ce note au luat la BAC fiicele lui Adrian Minune și Vali Vijelie! Margherita de la Clejani a picat cu 5,98

Distribuie pe

Elevii care au susținut proba de Bacalaureat 2022 au aflat luni, 27 iunie 2022, ce note au luat. Multă lume este curioasă cum s-au descurcat la examenul maturității copiii celor mai cunoscuți interpreți de muzică de petrece din România.

Examenul de Bacalaureat este unul dintre cele mai importante trepte din viața unui elev. Copiii celor mai apreciați cântăreți de petrecere din România au trecut și ei prin aceaste “probe de foc”. În articolul de astăzi, vă prezentăm ce rezultate au obținut fiicele unor artiști precum Adrian Minune, Vali Vijelie și Viorica și Ioniță de la Clejani.

Ce note au luat la BAC fiicele lui Adrian Minune si Vali Vijelie

Elevă la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatii” din București, Carmen a obținut media 7,38 la examenul de Bacalaureat. Solista a obținut 8,70 la Limba și literatura română, 6,05 la Istorie și 7,40 la Geografie. Tânăra a terminat liceul la profilul uman, iar acum se poate înscrie la orice facultate își dorește. Fiica lui Adrian Minune a mărturisit că a avut emoții mari și că nota pe care a obținut-o e una destul de bună.

Aceasta a spus că tatăl ei a fost singurul care nu a pus presiune pe ea: „Tata e foarte mândru. E singura persoană care nu a pus presiune pe mine”.

Margherita de la Clejani a picat examenul de bacalaureat! Artista a obținut 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie. Fiica Clejanilor a picat BAC-ul cu numai două sutimi, obţinând media 5,98.

„Sunt foarte foarte supărată şi am făcut contestaţie la Bac şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest Bac din 2012. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele”, spunea, atunci, Margherita de la Clejani.

Cati, fiica lui Vali Vijele, a fost absolventă a unui liceu din Capitală, specializarea filologie. Ea a aflat la sesiunea de BAC 2018 notele pe care le-a obținut, după ce a susținut probele la Limba și literatura română, Istorie și Economie.

Cati a fost notată cu 8,55 la Limba și literatura română. La Istorie a obținut nota 9, iar la Economie 5,9. Ea a promovat examenul de Bacalaureat cu 7.81.

Adrian Minune și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală

Manelistul și-a aumțat retragerea de pe scena muzicală și a spus că va mai cânta doar doi ani de acum înainte. Mai mult decât atât, artistul și-a pregătit în detaliu retragerea și a spus că o să aibă loc în anul 2024.

Motivul pentru care a luat această decizie este faptul că atunci va împlini vârsta de 50 de ani și vrea să se bucure de familia sa, dar și să aibă mai mult timp pentru el.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *