Românul căsătorit cu două neveste surori. Toți trei au împreună 14 copii. Cine este, de fapt, mama acestora

Distribuie pe

George Chirilă, românul cu două neveste surori, ajunsese, împreună cu povestea sa, în urmă cu patru ani, pe toate posturile de televiziune. A șocat nu numai prin faptul că iubește două femei și că are 14 copii cu ele, ci și prin propriile reguli după care își așterne viața.

Românul căsătorit cu două neveste surori

George Chirilă este un bărbat din județul Iași, în vârstă de 44 de ani, care trăiește cu două surori și cu care are 14 copii. Cazul său a șocat România, răspândindu-se, în urmă cu patru ani, pe micile ecrane. Și-a arătat casa, masa, patul, și-a pus pe tavă principiile, considerate de mai toți incorecte, comportamentul i-a fost analizat de către un psiholog, însă, deși i-au fost mărturisite variantele corecte de trai, bărbatul s-a învrăjbit, continuând să se lupte cu cei din jur.

Mai mult, i-au fost descoperite și unele nereguli ori chiar ilegalități în ceea ce-i privește pe micuții săi, chiar Chirilă povestind public faptul că pruncii nu merg la școală, unii poate nu au nici buletin, nu sunt vaccinați și nu sunt duși la medic atunci când au nevoie urgentă de acest lucru, fiind doctoriciți acasă.

Copiii cunosc o singură mamă

Cât despre neveste, el nu este căsătorit legal cu niciuna dintre cele două, însă are câte un contract cu fiecare. Prima soție a fost Nicoleta, în vârstă de 45 de ani, cu care are 6 copii: 3 fete și 3 băieți. După doi ani de conviețuire cu ea, în viața lor a apărut și Mariana, de 46 de ani, sora mai mare a Nicoletei. Inițial, femeia venise să o ajute pe Nicoleta care era însărcinată cu primul copil al cuplului, dar a rămas în casă.

Cu Mariana, Chirilă are 8 copii. Micuții nu o strigă ”mamă”, ci ”Ana”. Mai mult, deși fiecare copil știe cine l-a născut, mamă pentru toți 14 este Nicoleta. Un detaliu cel puțin interesant este faptul că fiica cea mare a lui Chirilă a ales alte reguli de viață, la extrema cealaltă față de cele gândite de părintele său.

Aceasta făcuse câteva clase, însă fusese retrasă de la școală de tatăl său, care a decis să fie pentru copiii lui și părinte, educator, profesor și duhovnic. Cu trecerea timpului, tânăra a dat de înțeles că nu își dorește o viață similară cu cea pe care o trăiește mama sa, dorind să fie singura femeie din viața unui bărbat.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *