Doamne, Dumnezeule, ce tragedie în România S-A STINS la doar 23 de ani…

Distribuie pe

România este în doliu! Unul dintre cei mai mari sportivi din România, în vârstă de doar 23 de ani, a murit în mod inexplicabil.

Celebrul sportiv se afla în străinătate în momentul în care s-a produs tragicul incident și familia are nevoie de mulți bani pentru a-l aduce în țară.

A murit Florin Azoiței
Florin Azoiței, fost rugbist Ieșean, a plecat dintre noi la vârsta de doar 23 de ani. Acesta a murit printre străini, în Amsterdam, acolo unde muncea pentru a-și câștiga existența.

Tânărul se afla de mai mulți ani în străinătate, unde lucra ca ospătar pentru a-și îndeplini planurile pe care le avea pentru viitor.

Potrivit fratelui acestuia, se pare că ieșeanul a pierdut lupta cu viața, în urma unor complicații la nivel cerebral. Acesta se afla într-un spital din Olanda atunci când și-a dat ultima suflare. Reprezentanții Sindicatului Românilor din Olanda au fost primii care au contactat Ambasada României în această chestiune, iar oficialii acesteia au anunțat, mai departe, familia.

„Din câte am înțeles de la cei din Olanda, creierul lui nu mai era oxigenat, a fost conectat la aparate, dar, din păcate, a încetat din viață. Acum mă duc în afară. Lucra la un restaurant în Olanda”, a declarat Petru Gabriel, fratele tânărului decedat în Olanda, potrivit BZI.

Florin se afla sub arest
Potrivit apropiaților lui Florin, acesta ar fi fost găsit în stare de inconștiență în arestul poliției din orașul în care muncea. A fost dus la spital, unde medicii s-au chinuit timp de 20 de minute să-l stabilizeze, pentru că nu i se mai oxigena creierul. Nu s-a mai putut face nimic pentru fostul sportiv și medicii au declarat decesul.

Cei dragi nu au primit prea multe informații despre cele întâmplate, iar vestea a venit ca un fulger pentru ei, ceea ce înseamnă că nu pot oferit detalii despre incident. Tot ce știe familia este că are nevoie de peste 5000 de euro pentru a repatria trupul neînsuflețit al tânărului.

Cei care doresc să contribuie pentru ca tânărul să fie adus în țară, pot face donații atât în euro, cât și în lei, în contul RO30 UGBI 0000 7220 1444 0RON.

Banca: Garanti Bank. Titular cont: Azoiței Petru Gabriel.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *