Getuța Sterp s-a confesat Ileanei, după ce a lăsat-o pe mama Geta și s-a mutat la socrii

Distribuie pe

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță Sterp, a decis să se căsătorească cu Sebastian Crăciunescu cu care formează un cuplu de ani de zile. Tânăra a plecat din casa mamei Geta și s-a mutat acasă la părinții lui Sebastian.De asemenea, nu este singura schimbare pe care aceasta a făcut-o, după nuntă. Getuța a lăsat și munca de la câmp, iar acum lucrează pentru firma familiei partenerului ei.

Tânăra i-a făcut o vizită Ileanei Sterp, care a întrebat-o despre viața de femeie căsătorită, dar și despre cum este să locuiești sub același acoperiș cu socrii. Ei bine, răspunsul acesteia nu a întârziat să apară.  

Ce a spus Getuța Sterp despre părinții soțului ei! Acum locuiește cu ei în casă!
În urmă cu puțin timp, mezina familiei Sterp i-a făcut o vizită surorii sale pentru că și-a dorit o schimbate de look și a fost prilejul perfect să-i povestească cum decurge acum viața ei, având în vedere că în urmă cu câteva săptămâni s-a măritat și a plecat de acasă.

De zile bune locuiește cu soțul ei, Sebastian, dar și cu părinții lui. Ileana a fost curioasă să afle cum se înțelege aceasta cu soacra ei, iar răspunsul ei a uimit-o. Getuța Sterp se declară mulțumită de relația pe care o are cu socrii ei, iar dorul de casă nu-l duce, dar asta pentru că locuiește foarte aproape de moșia mamei Geta pe care o vizitează cu regularitate. La discuția celor două a fost de față și Sebastian, care a ascultat totul, fără să scoată vreun cuvânt. 

Ileana: Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: „Hai, mișcă-te odată”?
Getuța: Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri.
Ileana: Ești foarte aproape de casă, până și ideea asta te liniștește. Ne-a ajutat Domnul, că nici eu nu m-am măritat departe, suntem destul de aproape. Ce ne făceam dacă eram la sute de kilometri?!, este discuția dintre cele două. 

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *