Cine Este Iubita Lui Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu este unul dintre cei mai apreciati jurnalisti din Romania. La 66 de ani, vedeta TV are o viata foarte activa: apare des in emisiuni si dezbate subiecte din viata politica, sociala sau din lumea sportului.

Acesta isi tine viata personala departe de ochii curiosilor, dar in presa din Romania circula o serie de imagini in care apare alaturi de iubita sa.

Cristian Tudor Popescu este una dintre cele mai puternice voci din Romania, mai ales in mediul sportiv si cel politic. Este atent cu privire la viata personala, dar se pare ca analistul nu a scapat de paparazzi, care l-au fotografiat alaturi de iubita lui tinerica.

Atunci cand nu este la televizor, analistul isi petrece timpul in compania iubitei lui cu 20 de ani mai tinerica. Mai mult, cei doi au fost surprinsi in anul 2016 zona Romexpo din Bucuresti, unde si-au

petrecut o zi intreaga la SPA. Potrivit unor surse, Cristian Tudor Popescu are o relatie in continuare cu domnisoara surprinsa de paparazzi.

Cristian Tudor Popescu a fost casatorit de patru ori si tot de atatea ori a divortat. Acum, jurnalistul

ar avea o relatie stabila cu o femeie cu 20 de ani mai tanara ca el. Ea nu are nicio legatura cu viata politica.

Cristian Tudor Popescu s-a nascut pe data de 1 octombrie 1956 in Bucuresti si este un inginer roman care s-a facut remarcat, dupa 1989, ca scriitor, filmolog, jurnalist la ziarul Adevarul.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *