O rețetă unicată !Extraordinar de gustoși și crocanți – castraveciori marinați în frunze de varză!

Extraordinar de gustoși și crocanți – castraveciori marinați în frunze de varză!

Vă recomandăm să încercați această rețetă de castraveți marinați în frunze de varză. Castraveciorii marinați astfel vor ieși foarte crocanți și gustoși, iar frunzele de varză le veți putea folosi pentru sarmale. Acești castraveți se potrivesc perfect cu bucatele din carne sau bucatele de post. Păstrați această rețetă, pentru că veți dori nu doar odată să conservați castraveții astfel!

INGREDIENTE PENTRU MARINADĂ
1 lingură de sare (cu vârf) / 2 linguri de zahăr (cu vârf) / 70 ml oțet 9%
Aveti grija laMăsurarea ingredientelor

MOD DE PREPARARE
Puneți într-un borcan sterilizat de 3 l câteva frunze de hrean, frunze de coacăză neagră, mărar, frunză de dafin, boabe de piper negru, boabe de muștar și câțiva căței de usturoi.Peste frunzele de varză turnați apă fierbinte pentru 3 minute.Castraveții trebuie înfășurați câte unul în frunzele de varză și aranjați în borcan.Umpleți borcanul cu apă clocotită, puneți capacul și lăsați pentru 20-30 minute.Scurgeți apa din borcan într-o cratiță și preparați din această apă marinada. Cu marinada fierbinte umpleți din nou borcanul cu castraveți și varză și sterilizați timp de 15 minute. Închideți borcanul cu capac metalic și acoperiți-l cu un prosop gros sau o pătură. Lăsați borcanul să se răcească la temperatura camerei.Castraveții înveliți în frunze de varză vor fi crocanți și gustoși!Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!

Sursa  apreciazasidistribuie.com  

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *