Cum arată casa lui Liviu Vârciu. Artistul se laudă cu o vilă de sute de mii de euro

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai iubiți artiști de la noi din țară. Celebrul cântăreț si actor este un bărbat împlinit, cu o familie minunată, care a reușit să-și îndeplinească și una dintre cele mai mari dorințe: aceea de a avea o casă, de care este foarte mândru.

Liviu Vârciu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Celebrul artist are trei copii frumoși, o femeie minunată lângă el și se poate declarat un bărbat împlinit. Trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și poate spune că are tot ce își dorește.

Una dintre cele mai mari dorințe ale sale a fost să aibă propria lui casă, lucru pe care l-a și reușit. După patru ani de muncă, în sfârșit a finalizat lucrările și se poate lăuda cu o vilă pe cinste. A făcut multe sacrificii pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit, dar orice efort a meritat.

Casa este cu adevărat una extrem de reușită și se vede că a investit mult în ea. Are cinci dormitoare, toate amenajate după propriul plac, iar la subsol a amenajat o sală de cinema cu o capacitate de opt locuri.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la televizor.

Vârciu, recunoscător lui Nea Marin
Vârciu recunoaște că i-a fost foarte greu să-și construiască o astfel de casă, având în vedere că este una mare și extrem de costisitoare. Vedeta le este foarte recunoscătoare celor care l-au ajutat, pentru că știe că fără ei nu ar fi reușit.

Liviu îi mulțumește ori de câte ori are ocazia bunului său prieten nea Marin, care l-a ajutat mereu când a avut nevoie. Acesta i-a împrumutat chiar 50 de mii de euro pentru a achita mai multe cumpărături pentru casă. Când a avut cea mai mare nevoie, nea Marin s-a oferit să îl ajute pe cel pe care îl consideră fiul lui adoptiv.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus Liviu Vârciu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *