Un gest măreț făcut de un tânăr de 27 de ani din Deva a găsit un portofel plin cu sute de euro… Gestul făcut de italian i-a lăsat mască și

Un gest măreț făcut de un tânăr de 27 de ani din Deva a găsit un portofel plin cu sute de euro… Gestul făcut de italian i-a lăsat mască și pe poliţişti: Aşa ceva rar ai ocazia să vezi!

Un tânăr de 27 de ani din Deva a găsit pe stradă un portofel plin cu sute de euro, dar şi câţiva lei. Imediat a văzut că este al unui bărbat italian şi a fugit la poliţie pentru a-l returna deoarece a găsit în el 800 de euro şi 375 de lei.

Poliţiştii au fost uimiţi de gestul lui, mai ales că mulţi oameni preferă să păstreze banii şi să se prefacă că nu au găsit nimic. Italianul a vrut neapărat să îl cunoască pe tânărul din Deva.

“Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al judeţului Hunedoara, au reuşit în scurt timp să îl contacteze pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul. Tânărul cu spirit civic a fost felicitat de poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

sursa: spynews.ro

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

Așteptăm părerile voastre in legătura cu acest caz !

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *