Anunt dramatic făcut de actorul Florin Zamfirescu: „Nu știu cât mai am de trăit…”

Anunt dramatic făcut de actorul Florin Zamfirescu: „Nu știu cât mai am de trăit…”

Recent, un anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu, legat de situatia social-politica din tara, i-a intristat pe admiratorii acestuia.
Inca un anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu, dupa ce, acum doua saptamani, si-a informat admiratorii ca a fost pensionat cu forta de la Teatrul Odeon, acuzand-o pe Dorina Lazar, directoarea institutiei, ca i-a pus capat carierei in acel teatru, la 65 de ani. „Ce trist este cand iesi din viata si intri in istorie!”, a postat Zamfirescu.

Anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu. Se preda in fata canaliilor politice
Florin Zamfirescu este un critic virulent al situatiei social-politice din tara, iar ultimele evenimente si scandaluri din societatea romaneasca l-au scarbit pe marele actor. “Nu stiu cat mai am de trait! M-am retras din lupta pentru normalitate, am simtit ca suntem prea putini pentru asta… Prea putini in fata prostiei, a egoismului, a obtuzitatii si mai ales impotriva canaliilor politice”, a scris Zamfirescu.
Anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu. Spera ca tot poporul sa iasa la vot
In incheierea acestui anunt dramatic facut de actorul Florin Zamfirescu se arata: “As vrea insa sa apuc momentul cand poporul nostru se va trezi si nu va mai legitima hoti comunisti, cum au facut cu PSD-ul. Cand vor iesi cu totii la vot si vor vota responsabil si constient…Ar fi posibil?”.

Sursa by  romania-frumoasa.com 

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

Voi ce părere aveți de cele spuse de actorul Zamfir ?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *