Motivul Pentru Care Ion Ion Țiriac Nu A Renunțat La Ileana Lazariuc: „Ești Cea Mai Frumoasă Femeie!”

Iubitul Soranei Cîrstea, Ion Ion Țiriac, o umple de bani pe Ileana Lazariuc. Fosta soție a fiului lui Țiriac senior nu duce lipsă de venituri, chiar și după divorț.

După o căsnicie de aproape 9 ani, cei doi au ales să se despartă, deși au 2 copii. Între timp, Ion Ion Țiriac și-a refăcut viața alături de Sorana Cîrstea.

Totuși, el nu a renunțat la Ileana și nici nu va renunța prea curând. Care este motivul aflați din materialul de mai jos.

Iubitul Soranei Cîrstea nu a uitat-o pe Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Ion Țiriac în 2017, după 17 ani de relaţie. Fotomodelul și fiul magnatului Ion Țiriac au decis să-și spună adio după ce în ultimii doi ani de căsnicie nu s-au mai comportat ca soț și soție, ci doar ca doi părinți pentru băieții lor. În ultimul timp însă, cei doi au revenit la sentimente mai bune. Unii iau în considerare chiar o eventuală împăcare.

Ceea ce au remarcat urmăritorii Ilenei Lazariuc este faptul că timpul a stat în loc pentru frumoasa fiică a artistei Anastasia Lazariuc. Ileana are același trup tras ca prin inele și arată într-un mare fel. Acesta este unul dintre motivele pentru care Ion Ion Țiriac nu a renunțat la ea. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac arată senzațional, fiind una dintre cele mai curtate femei din țară. Fosta actriță și cântăreață poate fi considerată cu siguranță una dintre cele mai frumoase femei de la noi. Fiica Anastasiei Lazariuc arată ca o puștoaică la 40 de ani.

Deși are doi copii, actrița continuă să uimească cu trăsăturile ei delicate și chipul lipsit de riduri, de parcă timpul ar fi stat în loc pentru ea, iar cea mai recentă fotografie publicată pe rețelele sociale demonstrează acest lucru.

Ileana Lazariuc nu obișnuiește să posteze prea des fotografii în mediul online. Dar și când o face, ea reușește să strânească imaginația admiratorilor chiar și cu un simplu selfie. Ultima fotografie pe care fosta soție a fiului lui Țiriac senior a urcat-o pe Instagram a dus la o avalanșă de complimente din partea internauților. Trăsăturile ei sunt demne de apreciat. Femeia nu are nevoie de un machiaj strident, întrucât ochii ei verzi te cuceresc instant.

Incredibil de frumoasă”, „Superbă”, „Sincer eu pe tine te-aș da etalon de frumusețe! Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, au scris admiratorii în dreptul fotografiei postată de către Ileana.

Frumoasa Ileana are doi copii cu Țiriac jr, Alexandru şi Nicholas Noah, de care bunica Anastasia este foarte ataşată. Cei doi se pare că au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, iar logodnicul Soranei Cîrstea este foarte mândru de ei. El are grijă ca lor să nu le lipsească nimic și păstrează o relație frumoasă cu Ileana de dragul lor.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *