Zana Facea Foamea! Ce Salariu Mic Avea Andreea Marin La „Surprize, Surprize”

Dezvaluire de senzatie facuta de Andreea Marin in legatura cu salariul pe care il incasa atunci cand prezenta show-ul de mare succes ”Surprize, Surprize” la TVR 1.

Chiar daca pare incredibil, vedeta sustine ca avea un salariu… foarte mic.

Andreea Marin declara ca a luat-o ”de la zero”, invatand totul din mers si adaptandu-se tuturor situatiilor ivite pe parcurs. Conform celor spuse de ea, era platita ”cu jumatate de norma” si putea sa isi cumpere pe luna ”doar o sticla de suc acidulat”.

„Am luat-o de la zero. Cu interviuri facute pe strada, am invatat totul de la inceput. Nu tin minte exact salariul in bani, dar pot sa spun ca eram platita cu jumatate de norma, salariul era si asa mic. Puteam sa-mi cumpar pe luna doar o sticla de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, si sa-mi platesc taxiul de la camin pana la munca, dus intors, pentru ca voiam sa fiu eleganta. Eram o doamna si imi doream sa merg pe tocuri”.

Andreea Marin: ”Nu-mi permiteam sa port nimic scump”

Vedeta marturiseste ca avea un singur sacou si numai dupa un anumit timp a evoluat si din punct de vedere financiar. Mai mult, spune ca ramanea fara bani de la o luna la alta, desi nimeni nu s-ar fi asteptat la o asemenea marturisire.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam sa port nimic scump. In timp am evoluat, dar nu neaparat ca si buget (…) Am ramas fara bani de la o luna la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost platita bine, in ciuda impresiei generale pana departe, eram chiar la Surprize. Pana nu am inceput sa fiu directorul acestui program nu am inceput sa fiu platita bine, sa ne intelegem bine! Eram imbracata bine, doar la emisiune”, a povestit Andreea Marin.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *