Nicolae Botgros, De Nerecunoscut! Disparitia Sotiei, Lidia, L-A Transfigurat! Cum Arata Acum

Distribuie pe

Nicolae Botgros a trecut in acest an prin momente cumplite! Artistul si-a pierdut sotia. Lidia Bejenaru s-a stins din viata la varsta de 68 de ani!

Cantareata suferea de o boala cumplita si a fost operata de mai multe ori.

Nicolae Botgros traverseaza o perioada dificila, dupa ce sotia lui, Lidia Bejenaru, s-a stins din viara! Artistul a fost fotografiat in urma cu doar cateva zile si apare etichetat pe o retea de socializare imbtacat complet in negru si apare foarte trist.

Maestrul a participat, alaturi de mai multi artisti, la Festivalul International de Folclor “Cantecul de Dragoste de-a lungul Dunarii” care are loc la Braila.

A devenit tata in 2018

În luna aprilie a anului 2018, Nicolae Botgros a devenit tătic. Însă nu soția lui a fost cea care i-a adus pe lume o fetiță ci… o artistă cu aproape 30 de ani mai tânără decât el. Toată lumea a vuit la aflarea veștii însă Nicolae Botgros și-a văzut liniștit de viață.

”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *