Ce Note A Luat Mirela Vaida La BAC. Prezentatoarea TV Și-A Publicat Diploma Pe Rețelele De Socializare

Recent, s-a aflat ce note a luat îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida la BAC, care a absolvit Liceul de Informatică din Iași în 2001. Aceasta a obținut peste nouă la toate materiile la care a dat examen. Vedeta TV și-a adus aminte cu emoție de momentul în care a mers la afișierul liceului pentru a afla notele.

Îndrăgita prezentatoare TV Mirela Vaida le-a făcut o supriză fanilor și a postat pe rețelele de socializare diploma de BAC. Aceasta a urmat cursurile unui liceu de renume din Iași, fiind o elevă cu rezultate bune. Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și este foarte îndrăgită și iubită de telespectatori. Deși este foarte cunoscută de pe micile ecrana, puțini sunt cei care știu cum era vedeta în perioada adolescenței și mai ales cum sa descucat aceasta la școală. Așadar, iată cu ce note se mândrește prezentatoarea de la Acces Direct!

Pentru că este transparentă și vrea ca fanii ei să o cunoască mai bine, Mirela Vaida a făcut publică, de curând, o imagine cu diploma ei de BAC. Astfel, ea le-a prezentat admiratorilor ce note a luat la examenul maturității. Mirela Vaida s-a gândit să le facă o surpriză tuturor și a postat pe contul de Instagram diploma de la BAC! Frumoasa blondină se mândrește cu note mari obținute la disciplinele obligatorii: 9,90 română, 9,20 matematică și 9,15 Informatică. În plus, postarea inedită a venit însoțită de un mesaj emoționant. Vedeta și-a amintit de perioada Bacalaureatului și le-a povestit tuturor despre momentul în care a mers să-și vadă notele la avizier.

„Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era «neiertator»! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 20 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mai mult, cunoscuta prezentatoare TV a obținut media finală ca cea a lui Selly! Ce să mai, Mirela Vaida este un exemplu demn de urmat pentru toate generațiile!

„Acum am aflat că am aceeași medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au năpădit amintirile! Mulțumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a adăugat ea.

Moderatoarea emisiunii, Mirela Vaida, a făcut anunțul că va fi înlocuită de la Acces Direct. Îndrăgita vedetă nu va fi prezentă în cadrul showului de la Antena 1 deoarece are un motiv întemeiat. Cu toate acestea, emisiunea Acces Direct va continua.

Aceasta a mărturisit că se va filma semifinala de la „Te cunosc de undeva”, acolo e concurentă, însă emisiunea va continua. Precum s-a mai întâmplat și în urmă cu doar câteva ediții, Mirela Vaida va fi înlocuită la Acces Direct de către Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreață de muzică populară. Prezentatoarea TV a ținut să le mai spună fanilor că de marți se întoarce la muncă și va fi din nou pe platourile Acces Direct.

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida. În altă ordine de idei, ținând cont ce note a luat Mirela Vaida la BAC, trebuie să recunoaștem că a fost o elevă silitoare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *