De invidiat chiar și de tineri! Medie de excepție reuşită la Bacalaureat de o candidată de 59 de ani!

De invidiat chiar și de tineri! Medie de excepție reuşită la Bacalaureat de o candidată de 59 de ani!

Cea mai în vârstă candidată la examenul de Bacalaureat din judeţul Dâmboviţa, Elena Duţu, a reuşit o să obțină o medie de excepție.

Elena a vorbit la ieşirea din examen, la Târgovişte, fiind nu doar emoţionată din cauza momentului, ci mai ales pentru că a dorit să împărtăşească experienţa ei de viaţă:

„Peste câteva zile fac 59 de ani. Sunt pensionară de cinci ani şi m-am gândit să nu stau degeaba şi am completat liceul la Constantin Brâncoveanu, iar acum vreau să fac ceva medical şi voluntariat. Tinerii să înveţe, pentru că e foarte important şi ajung pe urmă ca mine. Dar pentru mine nu era o obligaţie asta. Era un gol acolo pe care aş fi vrut să îl umplu.”

Elena Duţu a terminat Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu din Târgoviște, la cursurile cu frecvenţă redusă, şi a susţinut examenul de Bacalaureat, reuşind să ia 6,65 la Limba şi Literatura Română, 6,2 la Istorie şi 9,2 la Geografie. Femeia a obţinut astfel media 7,35.

ATENTIE !! Asteptam pe toti oameni cu inima buna si cu Ganduri bune in grupul nostru  Intra AICI  SI ALTURATE GRUPULUI NOSTRU CLIK AICI !  

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *