Adriana Trandafir, dezvăluiri emoționante despre părinții ei. Actrița a fost înfiată:

Distribuie pe

Adriana Trandafir și-a deschis sufletul și a vorbit într-un interviu pentru Fanatik despre copilăria sa. Actrița a povestit și despre moartea mamei sale adoptive, dar și cum a aflat cine sunt părinții ei biologici.

Adriana Trandafir are o poveste de viață foarte emoționantă. A fost adoptată, însă a aflat abia după moartea mamei sale cine îi sunt părinții biologici. În cadrul interviului, actrița a vorbit despre copilăria sa.

„Copilăria mea a fost o fericire în nefericire pentru că acum îmi dau seama ce fericită eram atunci când credeam că sunt nefericită. Cu mintea de acum îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la țară, și spun asta despre un loc care atunci mi se părea unic.

Familia mea era una de oameni simpli dar cu dragoste de viață și de Dumnezeu, m-au făcut și m-au născut din iubire doar ca să aflu mult mai târziu că ei nu erau părinții mei. Pe mama mea biologică am cunoscut-o mai târziu și am iubit-o. Tot mai târziu am aflat că am și trei frați.

În copilărie nu știam decât să-l iubesc pe Dumnezeu, să fiu atentă cum naște vaca, cum merg furnicile și de ce trebuie să sădim bamele atunci când înfloresc salcâmii. Am crescut într-un univers special unde cuvântul DA însemna ceva și o promisiune era o promisiune. Acolo la țară am învățat foate fațele iubirii. Iubirea poate salva ce nici Dmnezeu nu poate’, a declarat Adriana Trandafir.

Actrița și-a adus aminte de mama ei, care a crescut-o astfel încât să o pregătească pentru greutățile vieții. Deși atunci nu își dădea seama de ajutorul pe care îl primea, acum a înțeles ce încerca să-i arate cea care a crescut-o.

„Când mă gândesc la acest aspect mă refer la perioada în care am crescut alături de părinții care m-au înfiat. A fost o perioadă grea, tristă, trebuia să muncesc dar acum mă gândesc cu drag la ea. Mama a încercat, știind că o să plece de lângă mine, să mă învețe tot iar mie mi se părea prea mult.

Eram în anul întâi la liceu când ea a murit. Mama era ca o pâine caldă care s-a răcit dintr-o dată, îmi este și acum dor de ea. Când eram mică aproape o uram, copilul din mine ar fi dorit să zburde. Odată cu plecarea ei viața mea s-a schimbat. Dacă nu aș fi învățat totul de la ea, viața mea nu ar fi arătat așa’, a spus actrița.

Celebra actriță a simțit că este adoptată, astfel că uneori punea foarte multe întrebări, însă evitau să-i ofere un răspuns. Mama sa adoptivă a iubit-o foarte mult și a încercat să o protejeze cât a putut de mult.

„Știam de la început, într-un fel, că ceva nu este în regulă, că nu aparțin cu totul mamei mele, cea care m-a crescut. Era ceva ciudat, pe certificatul meu de naștere, deși am fost născută pe 26 aprilie, era trecută o dată de la finalul anului. Mereu am întrebat de ce, dar nu mi s-a răspuns.

Tatăl care m-a crescut era primar în comună și la noi venea mereu un unchi de-al meu care lucra la Pitești. Eu mă jucam cu el într-un mod aparte. Simțeam o atracție sufletească vizavi de acest om, mereu îmi aducea ceva bun.

Într-o zi mi-am dat seama că degetele noastre de la picioare seamănă foarte mult. Era tatăl meu biologic, glasul sângelui nu a mințit. De fiecare dată când mergeam în satul vecin oamenii vorbeau, mama adoptivă nu mă lasă să mă joc cu cei din sat, bunica inventa tot felul de lucruri ca să nu-mi spună adevărul’, a declarat Adriana Trandafir.

„A murit, eu i-am aprins o lumânare și m-am culcat la loc lângă ea’
Adriana Trandafir a aflat cine este mama ei biologică abia după ce mama sa adoptivă s-a stins din viață. Actrița mărturisește că mama sa naturală era chiar mătușa ei.

„Când a murit mama adoptivă am observat că sora ei, tanti Florina, și-a schimbat atitudinea față de mine, a devenit foarte atentă. Dar nu mi-a spus. Abia când a murit și ea am primit un telefon: alo, surioară, sunt eu, fratele tău Mișu. El mi-a spus că suntem 4 frați și că Florina este mama noastră.

Îmi aduc aminte că atunci când știam că va muri mama mea adoptivă îmi făcusem un film în cap, cum voi reacționa. Dar a murit, eu i-am aprins o lumânare și m-am culcat la loc lângă ea. Acela a fost un moment în care ne-am luat la revedere, ea și-a cerut iertare, eu la fel, pentru tot ce n-am reușit să fac pentru ea’, a mărturisit Adriana Trandafir.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *