Scorțișoara, un ingredient-minune! Atrage banii prin acest ritual special

Scorțișoara este unu dintre cele mai iunite ingrediente, folosit atât pentru preparate gustoase, dar și pentru tot felul de ritualuri cu totul speciale. Aflăm acum că acest condiment este folosit și pentru a atrage banii și chiar funcționează.

Scorțișoara atrage banii

Scorțișoara este un ingredient puternic, cu numeroase efecte aromatice și terapeutice.

Pe lângă faptul că dă un gust special preparatelor și are un miros interesant, este folosit și la diferite Terapii, pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Are funcție antiseptică, stimulatoare, dar este folosită si în diferite ritualuri.

Scorțișoara atrage prosperitatea și este foarte ușor să facem acest ritual, la îndemâna oricui. În prima zi a fiecărui luni poate fi realizat acest ritual astfel: du-te la ușa casei tale sau la serviciu, ia cu trei degete ale mâinii drepte praf de scorțișoara și, înainte de a o sufla, spune:

Cand aceasta scortisoara zboara, prosperitatea va patrunde aici.

Cand aceasta scortisoara explodeaza, vor veni multe pentru a ramane.
Cand aceasta scortisoara explodeaza, multi vor trai aici.”

Suflă scorțișoara din afară spre încăperea în care te afli, iar norocul și prosperitatea vor fi aduse acolo de către vânt.

Cum folosim scorțișoara pentru prosperitate

Tot pentru a atrage banii și prosperitatea, varsă praf de scorțișoară peste o lumânare portocalie, după care aprinde-o. Pune sub lumânare un bilețel cu dorințele tale, iar acestea se vor îndeplini cu siguranță.

Mai poți rosti și un ritual străvechi, prin care faci banii sa nu plece niciodată din casa ta, după ce presari ingredientul de-a lungul tocului de la ușă: Banii mei sunt cu mine, nu vor pleca nicăieri din buzunarul meu. Așa să fie!

De asemenea, poți lega câteva batoane de scorțișoară chiar la pragul casei și să treci pe sub ele mereu. Se spune că asa vei materializa și mai mult dorința ta de a te îmbogăți și a avea un stil de viața așa cum ai visat mereu.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *