Din păcate, veste tristă despre Smiley. S-a confirmat

Distribuie pe

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar cântărețul a făcut un anunț trist în mediul online.

Partenerul de viață al Ginei Pistol a mărturisit că se află în pauză vocală câteva zile, motiv pentru care a fost nevoit să anuleze concertele din următoarea perioadă. Iată mesajul transmis de artist!

Smiley și-a îngrijorat fanii din mediul online, asta după ce cântărețul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a mărturisit că s-a trezit fără voce, motiv pentru care are nevoie de o pauză câteva zile.

Smiley este din ce în ce mai activ în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate numeroasă.

Artistul își ține fanii la curent cu toate momentele din viața lui, iar de această dată le-a dezvăluit că este nevoit să stea în pauză vocală câteva zile și să-și anuleze concertele din următoarea perioadă.

Smiley speră să se reîntoarcă sănătos cât mai repede pe scenă și să-și încânte fanii cu piesele sale. Iată care este mesajul pe care l-a transmis cântărețul în mediul online!

”Din cauza unor probleme medicale sunt nevoit să stau în pauză vocală câteva zile. A trebui să anulez toate concertele din următoarele zile. Îmi pare rău că nu ne vom vedea săptămâna aceasta, dar promit că mă voi revanșa! Să ne revedem cu bine, sănătoși!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

Ulterior, artistul a completet:

”Laringita acuta. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel putin. Fara concerte, fara sedinte la studio, fara inregistrari. Imi cer scuze fata de cei cu care trebuia sa ma intalnesc sau in fata carora trebuia sa cant. Vorba cantecului: “Ne vedem noi!” doar cand… ne vom putea si auzi! Aveti grija de voi!”

Ce avere impresionantă are Smiley

Smiley este unul dintre cei mai bogați cântăreți de la noi din țară și se poate mândri cu o avere impresionantă. Cântărețul deține 70% din profit dintr-o casă de discuri ,iar din anul 2011 până în anul 2017, firma a avut un profit anual de aproximativ 700 de mii de euro.

Profitul a crescut din an în an, iar artistul a reușit să aibă avere impresionantă. Pe lângă acest lucru, cântărețul are mai multe afaceri în desfășurare, dar și concerte în întreaga țară, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *