Fratele Mădălinei Manole, strigăt de durere la 12 ani de la moartea surorii sale. Bărbatul face acuzații dure:

Distribuie pe

Mădălina Manole a murit în urmă cu 12 ani, asta după ce cântăreața a decis să-și pună capăt zilelor chiar când trebuia să împlinească 43 de ani.

Artista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, acolo unde locuia împreună cu familia ei. Fratele său, Marian, nu poate trece epste pierderea uriașă și susține că soțul Mădălinei Manole e vinovat de decestul surorii sale.

Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 55 de ani dacă ar fi trăit, însă acum se împlinesc 12 ani de când regretata cântăreață a plecat la ceruri.

Pe data de 14 iulie 2010, artista a decis să-și pună capăt zilelor înghițind o substanță toxică în vila sa din Otopeni. Dimineața, familia a găsit-o decedată pe hol, însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea să fie readusă la viață.

Părinții Mădălinei Manole și fratele ei au trebuit să suporte vestea că aceasta a plecat la ceruri, iar ani de zile i-au adus acuzații lui Petru Mircea pe care îl considerau vinovat pentru moartea Mădălinei Manole.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, distrus de durere la 12 ani de la moartea artistei

Marian Manole, fratele regretatei artiste, a publicat un mesaj dur pe rețelele de socializare, dar totodată extrem de trist în urmă cu o zi, ziua în care în urma cu 12 ani era ultima din viața surorii sale.

„Avea un băiețel de un an și o lună! Cam 10 luni de căsnicie! Nu 10 ani, 10 luni! 10 luni de căsnicie cu noul suflet pereche! Azi e 13 iulie! Acum 12 ani, în ziua asta mai trăia! Vorbea cu noi, familia ei de la Ploieşti, la telefon! Își făcea planuri de vacanţă pentru luna August! Voia să mergem cu băieții noștri la mare, în Bulgaria, la Nisipurile de Aur!

Râdea, era așa cum era ea mereu, tonică, plină de poante și cu tonus bun! S a întâmplat ceva peste câteva ore, după miezul nopții, nu avrut să mai trăiască!”, a scris Marian Manole pe Facebook.

El a mai precizat că urma ca întreaga familie să vină la București și să petreacă cu artista de ziua ei de naștere, însă din păcate, în urmă cu 12 ani, au venit într-un suflet la vila ei din Otopeni nu pentru a petrece, ci pentru a-i fi ridicat trupul neînsuflețit din casă, după ce ea a decis să-și ia viața, deși părea atât de fericită.

”Toate planurile noastre de viitor dar și de venirea noastră acolo, a doua zi, pe 14 iulie, cu ocazia zilei ei de naștere, au fost de fapt o păcăleală de a ei! Ne-a întins o cursă!? Nu cred! E sarcastic și dureros cum vorbesc acum! E dureros că am pierdut-o! E dureros că a pierit așa cum a pierit! Dacă ar fi murit de o boală, cancer, într un accident de mașină, era tot dureros, dar cu timpul te consolai și spunea-i că așa a vrut Dumnezeu!”, a mai zis el.

Acuzații dure la adresa lui Petru Mircea
Mai mult de atât, mesajul lui Marian Manole a continuat și el l-a acuzat din nou pe Petru Mircea, fără să-i pronunțe însă numele, că e un ”criminal” și că în timp ce acesta se află în libertate, întreaga lui familie zace în pământ.

Fratele Mădălinei Manole regretă că sora lui nu a trăit încât să-și vadă copilul de 13 ani, să se bucure de viață și de cariera frumoasă pe care o avea, căci era iubită de toată lumea și admirată de fanii săi.

Criminalii sunt liberi, familia mea este în pământ! Cu ajutorul lui Dumnezeu, poate în ceruri, într-o altă dimensiune! (…) Mâine ar fi împlinit 55 de ani! Sunt sigur că ar fi arătat tot ca o femeie frumoasă și tânără așa cum era! Plină de viață și puternică! Se împlinesc 12 ani de la dispariția ei urâtă, mizerabilă! 12 ani de suferințe pentru familia mea, 12 ani în care hienele și-au văzut de viața lor, 12 ani în care justiția română a dormit, nepăsătoare, incapabilă, coruptă, etc. etc!”, a mai zis el pe Facebook.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *