Lumea fotbalului românesc, îndoliată! Un mare sportiv a plecat dintre noi

Distribuie pe

Tot mai multe valori pleacă din această lume în mod subit. Personalități tinere, la care nimeni nu se aștepta, mor înainte de vreme.

Aflăm acum că un celebru fotbalist a murit la doar 48 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată. Ar fi murit din cauza condițiilor din spital.

A murit Marius Misarăș

Un cunoscut jucător de fotbal, iubit de toată lumea, s-a stins din viață la vârsta de 48 de ani.

Era foarte apreciat, avea o familie minunată și o afacere de transport profitabilă, dar se pare că viața a avut alt plan pentru el.

A plecat în mod subit și nimeni nu își explică de ce.

Într-adevăr, în ultima vreme ar fi avut ceva probleme de sănătate, dar apelase la ajutorul medicilor pentru a fi tratat.  

Bărbatul se afla internat în spital la Reanimare, după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un stop cardio-respirator.

În ultimele zile, însă, starea lui s-a agravat considerabil și medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Adevărul ar fi, însă, altul. Familia spune că bărbatul de doar 48 de ani ar fi luat o bacterie rezistentă la antibiotice din salonul în care se afla, din cauza căreia ar fi decedat. Zico, așa cum i se mai spunea, părea că își revine și că va învinge boala, iar duminică se bucura toată lumea pentru evoluția sa. Starea sa s-a agravat brusc luni seara, iar fotbalistul s-a stins marți din viață.

De la fotbal, în lumea afacerilor

Marius Misarăș și-a început cariera la echipa de juniori a „Bătrânei Doamne” și apoi, în calitate de senor, a purtat și tricoul echipei West Petrom Pecica. După ce a renunțat la activitatea de jucător, sportivul a rămas un împătimit suporter al echipei UTA Arad, la meciurile cărora a fost mai mereu prezent.

Când s-a rupt de lumea fotbalului, a intrat în cea a afacerilor. A reușit să pună bazele unei firme de transport, care se bucura de mare succes și îi aducea veniturile impresionante.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *